MATOPPSKRIFT | MatNordfraSagogrynsuppeEirik Nilssen /Senja Matstudio8. februar 202016. februar 2020Sagogrynsuppe ble før i tiden ofte brukt som en dessert etter et saltfiskmåltid. Den gir en...
MATOPPSKRIFT | MatNordfraMitt beste matminne fra SenjaEirik Nilssen /Senja Matstudio11. januar 202016. februar 2020Jeg vokste opp med en hjemmeværende mor, og middagen var klar når vi kom hjem...
MATOPPSKRIFT | MatNordfraRåttstokklefseEirik Nilssen /Senja Matstudio28. januar 202014. februar 2020Kvitlefse, eller råttstokklefse som noen kaller den, er kanskje den vanligste lefsen i nordnorske kaffeselskaper....
MATOPPSKRIFT | MatNordfraKveite i kålEirik Nilssen /Senja Matstudio1. februar 202014. februar 2020Kan du lage fårikål? Da kan du også lage kveite i kål. Dette er en...
MATOPPSKRIFT | MatNordfraLutefisk med erterstuing og baconEirik Nilssen /Senja Matstudio10. februar 202014. februar 2020Lutefisk er tørrfisk som er utbløtt i vann, lutet og så vannet ut igjen til...
MATSAK | MatNordfraSalat fra havet. Dette kan du spise.Kristina Renate Johnsen30. juli 201930. juli 2019Når havet løfter på skjørtet, er det bare å ta seg til rette. Poseidons tapas....
Historier nordfraOppvokst med skreiKristina Renate Johnsen30. april 201922. juli 2019Det er urmennesket som tilfredsstilles av det som ligger på tallerkenen. Dette stikker djupere enn...
Historier nordfraDet skal bo folk i husanKristina Renate Johnsen28. april 20207. mai 2020Vi er på dørstokken til Lofoten. I fjellenes lekegrind ligger en handfull hus og sjeler...
Historier nordfraBygger de tradisjonsrike nordlandsbåteneGjesteskribent29. mai 201922. juli 2019Dette er like mye en livsstil som et yrke, sier båtbyggerne Arne-Terje Sæther og Gunnar...
01Kleppmelk på menyenEirik Nilssen /Senja Matstudio1. februar 202016. februar 2020av Eirik Nilssen /Senja Matstudio
02Sørøya – livet, lyset og kjærlighetenAnne Olsen-Ryum5. desember 20195. desember 2019av Anne Olsen-Ryum