Tømrer Wold i Narvik bistår kundene med gode løsninger på vriene utfordringer

De sammenføyer nytt og gammelt, setter opp hytter og garasjer og rydder gjerne opp etter vann og mus. Tømrer Wold AS elsker å bruke sin fagkunnskap og kreativitet for å hjelpe kundene på en best mulig måte.

Vi treffer daglig leder Steinar Wold og hans to snekkere i Narvik hvor de i full gang med restaureringen etter en vannskade i en privat kjeller.

Dette er en jobb som passer bedriften perfekt, og som størrelsesmessig symboliserer mange av oppdragene vi utfører, forteller Steinar.

Tømrer Wold AS elsker å bruke sin fagkunnskap og kreativitet for å hjelpe kundene på en best mulig måte.
Tømrer Wold AS elsker å bruke sin fagkunnskap og kreativitet for å hjelpe kundene på en best mulig måte. Foto: Michael Ulriksen.

– Etter å ha variert litt i størrelse og fokusområder de siste årene, har vi landet på at vi ønsker å være en mindre tømrerbedrift med tjenester og tilbud hovedsakelig rettet mot regionens mange privatkunder.

Steinar Wold
Utbedring etter vannskader er noen av jobbene Tømrer Wold AS ofte bistår kundene med. Foto: Michael Ulriksen.

Wold nevner skifte av tak, montering av kjøkken, oppsett av garasjer og mindre tilbygg, samt renoveringer etter skader som typiske jobber de bistår mange kunder med.

Mest lykkelig som liten

Det var i 2013 at Steinar bestemte seg for å gå egne veier. Etter å ha vært ansatt hos flere av byens større tømrerbedrifter valgte han å følge drømmen om å styre sin egen hverdag. 

Tømrer Wold AS leverer tjenester til privatmarkedet med blant annet renoveringer og oppussing av boliger og hytter. Foto: Michael Ulriksen.

Siden den gang har Tømrer Wold følt seg litt frem i Narvikmarkedet og forsøkt ulike strategier for bedriften sin. På det meste telte ansattelistene syv ansatte, og oppdragene var større og mer tidkrevende.

Med snart ni års erfaring i banken, har Tømrer Wold landet på at han er mest lykkelig som liten, og opplever for tiden god tilgang på jobb for seg selv og sine medtømrere. 

– Som leverandør til privatmarkedet må vi ofte være en kreative problemløsere. Ingen oppdrag er like, og årsaken til at vi blir tilkalt kan være så mangt, beskriver Wold.

De ansatt hos Tømrer Wold må ofte være kreative problemløsere for å hjelpe kundene på en best mulig måte. Foto: Michael Ulriksen.

Is-sklie og museinvasjon

Steinar Wold kan fortelle om en gang han kom til en fritidsbolig hvor en istapp på én meter i diameter gikk gjennom etasjene fra loft til kjeller og hvor trappa mellom etasjene var som en stor islagt sklie.

I et annet tilfelle var museinvasjonen i boligen så stor at Steinar og hans ansatte måtte ikle seg fullt verneutstyr med både drakter og masker før de kunne gå inn for å få oversikt over skadene.

– Det er i slike tilfeller man virkelig får testet seg som problemløser. Dette er situasjoner vi trives i, og som trigger oss til å vise at vi er rette folk på jobben, poengterer Wold.

Arbeidet som utføres av Tømrer Wold AS skal bestå som varige signaturer, og hådverket må derfor være av høy kvalitet. Foto: Michael Ulriksen.

Varige signaturer

Uansett om jobben er komplisert eller enkel, er han opptatt av at alt de overleverer blir stående igjen som en varig signatur fra Tømrer Wold.

De ansatte hos Tømrer Wold trives som en liten håndverkerbedrift, og opplever god tilgang på jobber. Foto: Michael Ulriksen.

– Om man ikke leverer kvalitet i arbeidet blir man ikke så gammel i denne bransjen i Narvik. 

Steinar Wold

Jungeltelegrafen går fort, og kan enten jobbe med deg eller mot deg.

Tømrer Wold AS har tatt mål av seg å være en kvalitetsleverandør av håndverkertjenester i mange år fremover. Foto: Michael Ulriksen.

For en liten aktør som oss er det særs viktig med godt utført håndverk, og fornøyde kunder. Vi har tatt mål av oss å være problemløsere i Narvikregionen i mange, mange år fremover, avslutter Steinar.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold | Tømrer Wold AS


Vi utfører det meste innen bygg- og tømrerarbeider, utleie og montering av stillas til privat- og bedriftsmarkedet. Vi utfører blant annet: tilbygg, taktekking, rehabilitering, støping, innredninger, bad, vinduer/dører, stillaser, trappemontering, kjøkken og etterisolering.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.