LOFOTEN | Annonseinnhold

Jonassen Maskin og Transport på Leknes bidrar til den positive utviklingen i Lofoten

I 2004 så Jonassen Maskin og Transport dagens lys. Selskapet ble startet av Raymond Jonassen, og planen var å leie ut minigravere og ta på seg mindre oppdrag. Men det stoppet ikke der. 

Etter hvert ble utleie av minigravere om til graveoppdrag, og fra der igjen om til eiendomsutvikling. På tre år gikk Jonassen Maskin og Transport fra å være to ansatte til å bli 12. Siden den gang har de hatt lite gjennomtrekk, og et stabilt team på rundt ti ansatte.

I dag har Jonassen fordelt det store spennet av virksomhetsområder på flere selskap.

I 2004 så Jonassen Maskin og Transport dagens lys. Selskapet ble startet av Raymond Jonassen.
I 2004 så Jonassen Maskin og Transport dagens lys. Selskapet ble startet av Raymond Jonassen.

-Vi har hele paradiset Lofoten som nedslagsfelt, og akkurat nå jobber vi blant annet med boligprosjekt på Ballstad, Haugsletta på Gravdal, Eidet i Kabelvåg og Lyngvær Hyttefelt.

Raymond Jonassen
Det er søsterselskap RAJO Eiendom og Bolig AS som gjennomfører prosjektet på Haugsletta.

Boligprosjektet på Haugsletta har en flott, sentral beliggenhet nær Gravdal og Leknes. Boligene ligger til på et luftig tun, hvor det er stort fellesareal med plen og et eget område med lekeplass som gjør boligene perfekte for barnefamilier som ønsker seg en fredfull, men sentral beliggenhet.

Det er også avsatt plass til felles parkering, carport og elbil-ladere, som er veldig beleilig for familier med flere biler.

Det er lagt til rette for felles parkering, carport og elbil-ladere på Haugsletta.

Komplett tilbyder

Selskapene Rajo Eiendom og Bolig AS og Rajo Bygg AS ligger under morselskapet Rajo Holding, og danner en komplett tilbyder av de aller fleste tjenester i tilknytting til eiendomsutvikling, reguleringsplaner og prosjektgjennomføring. Boligeventyret startet i 2010, og siden da har det bare ballet på seg.

Selskapene Rajo Eiendom og Bolig AS og Rajo Bygg AS ligger under morselskapet Rajo Holding.

Med egne tomter var det lite som sto i veien for at dette skulle gå rett vei. I dag dekker de omtrent hele næringskjeden i de boligprosjektene de selv utvikler.

-Lofoten er en region i full blomst, og gjennom å ta en del av ekspansjonen og utviklingen ønsker vi å bidra til å gjøre Lofoten enda mer attraktivt.

Se video under. Klikk på bildet.

Sammen bygger vi Lofoten

Med slagordet «Sammen bygger vi Lofoten» ønsker Jonassen Maskin og Transport å ta en del av den virksomheten som skjer i regionen, samtidig som de bidrar til å videreutvikle destinasjonen. Selskapene deres har også et stort fokus på at de utdanner fremtidens anleggsarbeidere og snekkere.

Anleggsleder Mads Hammer hos Jonassen Maskin og Transport har et stort fokus på at de utdanner fremtidens anleggsarbeidere og snekkere.

Det er ikke til å stikke under en stol at det er mye fraflytting fra den yngre generasjonen i nord. Det er derfor viktig å bidra med attraktive muligheter, både i sammenheng med jobb og fritid.

-Under pandemien var det flere som oppdaget at distriktene har mange positive egenskaper ved seg. Urørt, nær natur, spektakulære fjelltopper og kulinariske smaksopplevelser i verdensklasser er noe vi som bor her allerede er klar over at eksisterer, men kanskje ikke alle som kommer utenfor.

Mads Hammer, Anleggsleder
Spektakulær natur finnes det rikelig av i Lofoten og en del av hverdagen til de ansatte hos Jonassen Maskin og Transport.

Ser etter flere dyktige hender

Jonassen forteller om et tungt og variert fagmiljø i regionen, og at samarbeidet mellom aktørene står sterkt. Lokal tilhørighet, felleskap og kvalitet er faktorer som stiller sterkt i de største prosjektene de har jobbet på.

Som en aktør som jobber på oppdrag for både private og offentlige bedrifter, er det spennende og varierte dager på jobb. Og aktivitetsnivået i alle selskapene er på et høyt nivå. Jonassen trekker frem at de alltid har faste tømrerlag som er meget fornøyde med, og at disse er med på alle prosjektene deres.

Vi er helt avhengige av gode samarbeidspartnere, og vi er stolte av de tømrerlagene vi får jobbe sammen med.

Raymond JOnassen, Daglig leder

– Hos oss er det et aldersspenn mellom 22 år til 62 år, og vi er alltid på utkikk etter flotte og dyktige medarbeidere. Noen flittige snekkere og tømrere er absolutt velkomne til å bidra i våre spennende prosjekter fremover, avslutter Raymond Jonassen hos Jonassen Maskin og Transport på Leknes.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold | Jonassen Maskin og Transport AS


Jonassen Maskin og Transport AS er en anerkjent og renommert eiendomsutvikler og leverandør av anleggsdrift og -tjenester på egne prosjekter, og til offentlige og private kunder.

Jonassen Maskin og Transport AS
Havnekvartalet 2
8370 Leknes

Tlf.: 922 09 047
Epost: post@jonassen-maskin.no

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.