NORDLAND | Annonseinnhold

Lofoten Låsservice kan vise til en formidabel vekst de siste årene

Med utgangspunkt i Gravdal i Lofoten yter Lofoten Låsservice solid service til offentlige og private i hele Lofoten og regionen rundt. Siden 2019 har selskapet merket en betydelig økning i etterspørselen.

Butikksentre, eiendomsselskaper, næringsbygg, vaktmestere, entreprenører, offentlige bygg, den store marine næringen, og private kunder står alle på kundelisten til Lofoten Låsservice.

Det er spennende tider i Lofoten. Omsetningen har økt betraktelig siden 2019 og Lofoten Låsservice tar på seg stadig flere og større oppgaver. 

– Byggeaktiviteten i Lofoten er enorm, forteller Lennart Brøndbo-Johansen, daglige leder hos Lofoten Låsservice.

For Lennart Brøndbo-Johansen og Lofoten Låsservice har omsetningen har økt betraktelig siden 2019.
For Lennart Brøndbo-Johansen og Lofoten Låsservice har omsetningen har økt betraktelig siden 2019.

Selskapet har gjennom mange år etablert seg som en solid leverandør til næringslivet i regionen.

– I løpet av de noen- og tredve årene vi har vært i drift, har vi etablert et tett samarbeid med alle større entreprenører i regionen, og vi får mange store jobber gjennom dem.

Lennart Brøndbo-Johansen

I tillegg til høy aktivitet og stor etterspørsel i næringslivet har de også mange oppdrag hos lokalbefolkningen og private husholdninger. For daglig leder Lennart Brøndbo-Johansen er høyt servicenivå og fornøyde kunder den aller viktigste nøkkelen til suksessen.

– Jeg pleier å si at ingen skal kunne slå oss på service og kundetilfredshet. Det er vi veldig bevisste på.

Lennart Brøndbo-Johansen

Ring heller oss enn å knuse ruta

Det kan skje noen og enhver. Spør fiskeren som havnet i knipe da han brakk av nøkkelen i hengelåsen. For ikke å glemme ekteparet som kom hjem fra syden-ferien midt på natta bare for å innse at nøkkelen til huset lå igjen i leiligheten i Spania.

De priset seg alle lykkelig for servicen fra Lennart og teamet hans i Lofoten Låsservice.

– Ring heller oss enn å knuse noe. Vi har telefonen med oss hele døgnet, og vi svarer garantert, sier daglig leder Lennart Brøndbo-Johansen.

For daglig leder Lennart Brøndbo-Johansen er høyt servicenivå og fornøyde kunder den aller viktigste nøkkelen til suksessen.

Og skulle det dukke opp ei ekstra hard nøtt, så er gode kollegaer i bransjen gode å spørre til råds. Selv om de i utgangspunktet er konkurrenter så er de gode på samarbeid.

– Vi har mange gode samarbeidspartnere. Blant andre Hålogaland Lås og Sikkerhet (HLS) i Narvik og Vesterålen Lås og Sikkerhet (VLS) på Sortland. Vi holder tett kontakt og samarbeider godt, forteller Lennart.

Lennart kan fortelle om en jobb de hadde ute på Værøya i Vestfjorden mellom Moskenes og Røst. Her manglet de en viktig del for å få utført oppdraget, og løsningen ble å spørre konkurrenten om hjelp. Det hele endte med at konkurrenten sendte delen ut med helikopter. 

– Mangler noen av oss folk eller deler, så hjelper man hverandre så godt man kan. Det er helt klart til det beste for kunden, og veldig trivelig for oss, forteller Lennart.

En fremtid preget av teknologi

Lennart har nylig tatt over roret i Lofoten Låsservice AS etter sin svigerfar Sture Larsen. Etter mange år som ansatt i selskapet var tiden inne for å overta stafettpinnen etter Sture, og Lennart ser frem til en spennende fremtid som vil være preget av mye teknologi.

– Det er utfordrende og spennende i en bransje i stor utvikling.

Lennart Brøndbo-Johansen
Adgangskontroll i sanntid. Foto: ASSA ABLOY

Ettersom teknologi vil være sentralt i mange av produktene de vil levere i fremtiden satser Lofoten Låsservice på høyt kvalifiserte ansatte innen fagfeltet. Nylig fikk de på plass en viktig brikke gjennom en nyansatt med kompetanse innen databasert elektronikk.

En viktig fagområde for Lofoten Låsservice er kameraovervåkning og innbruddsalarmer, og dette er et område de vil utvikle videre gjennom deres siste ansettelse.

Automasjon

Også automasjon med blant annet automatiske døråpnere er et felt der etterspørselen er stor.

– Offentlige krav for adkomst, rømning og automatisk døråpning er kraftig skjerpet som en følge av innføring av TEK10/17 og vi står på for å hjelpe kunder å imøtekomme de nye kravene.

Lennart Brøndbo-Johansen
ASSA ABLOY slagdørsåpnere. Illustrasjon: ASSA ABLOY

Skoler, leilighetskomplekser og en rekke andre bygg har brannskilledører som skal kunne lukkes automatisk. Samtidig må de også være så lette å åpne at brukeren kommer seg ut. Da må de automatiske døråpnerene være til å stole på, slik at de fungerer plettfritt når situasjoner skulle oppstå.

– Det kreves jevnlig vedlikehold og service på disse systemene. Det er vår jobb å både tilby gode løsninger for sikkerhet, følge de jevnlig opp med god service og bistå kundene når det trengs.

Lennart Brøndbo-Johansen

Og bare for å ha det sagt. Lofoten Låsservice har et solid utvalg og svært gode og prisgunstige systemer på systemlås og kodelås. Både for næringsbygg og private.

Lennart Brøndbo-Johansen har et bredt utvalg å by på, og lover kundene prisgunstige løsninger og høyt servicenivå.

– Da er det nesten umulig å låse seg ute. Det er utrolig praktisk, og kan fjernstyres og kombineres med innbruddsalarm, forteller Lennart.

Vi sikrer at våre kunder får de mest prisgunstige og beste løsningene. I tillegg kan vi utføre besiktigelse, produksjon, montasje og service for alle våre kunder, både private og næringsliv, avslutter Brøndbo-Johansen.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold | Lofoten Låsservice AS


Vi er et selskap med lang erfaring og kompentanse som alltid stiller til de utfordringer dere har for sikring av alle verdier. Vår kompetanse sikrer dere den rimeligste og beste løsningen hvor vi samtidig utfører besiktigelse, produksjon, montasje og service.

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.