Gulvbetong leverer bunnsolide fundament

Hos Gulvbetong er det en hederstittel å være en av gutta på gulvet. Det nyter Narviks nyeste kirkebygg godt av.

På Orneshaugen, en fremskutt høyde på nordsiden av Narvikhalvøya, har det de siste månedene reist seg et iøynefallende og flott arkitekttegnet og moderne kirkebygg. Nå har et gjeng blide trøndere fra Gulvbetong sørget for et bunnsolid og helstøpt underlag på over 3000 kvadratmeter.

Skissetegning UNO design og arkitektur as

I løpet av fem hektiske dager støpte vi gulvet i ni ulike deler.

Arnfinn Langen

– Tidligere i høst fikk vi for første gang en svært hyggelig forespørsel fra Totalbetong, som er hovedentreprenør på prosjektet, forteller eier og daglig leder i Gulvbetong, Arnfinn Langen.

Gulvbetong med daglig leder Arnfinn Langen i spissen er fornøyd med oppdraget støpning og sliping av 3080 kvadratmeter gulv i nye Orneshaugen forsamlingshus.
Eier og daglig leder i Gulvbetong, Arnfinn Langen er fornøyd med oppdraget støpning og sliping av 3080 kvadratmeter gulv i nye Orneshaugen forsamlingshus .

Kontakten endte i et to ukers trivelig og effektivt oppdrag med støpning og sliping av 3080 kvadratmeter gulv.

– Vi kom på alle måter til dekket bord hvor forarbeidet med avretning, isolering og armering var utført helt etter boka. I løpet av fem hektiske dager støpte vi gulvet i ni ulike deler. Samarbeidet med Totalbetong gikk knirkefritt, og vi håper å møte dem igjen i fremtidige prosjekter, forklarer Langen. 

Orneshaugen forsamlingshus innebar et oppdrag med støpning og sliping av 3080 kvadratmeter gulv.

Det er første gang de utfører arbeid i et kirkebygg, og han beskriver bygget som et de flotteste de har jobbet i.

Gulvbetong gjør det stort i Narvik

– Denne jobben føyer seg inn i rekken av positive opplevelser i Narvik. Siste store prosjekt vi gjennomførte var nettopp i denne byen da vi hadde alt av gulvarbeid i Nordkraft Arena.  Vårt neste store oppdrag blir også her. 

Gulvbetong har flere store oppdrag på blokka i Narvik.

Kun dager etter at vi pakket ned utstyret på Orneshaugen signerte vi en kontrakt med utbyggerne av det nye sykehuset i Narvik. På forsommeren går vi i gang med vårt største enkeltoppdrag noensinne når vi gyver løs på arbeidet med 28.000 kvadratmeter gulv, informerer Langen.

Landsdekkende jubilant

Fokuset på leveranser av forskalingstjenester og komplette gulv, har gjort Gulvbetong til et spesialfirma med referanseprosjekter og signaturer over store deler av landet. I år er det 30 år siden de støpte sitt første gulv.

De dyktige ansatte hos Gulvbetong sørger for kvalitet ned til minste detalj.

– Fra basene våre i Trondheim og Bodø jobber vi hver dag for at alt fra små garasjer til store industrihaller skal få kvalitetsrike gulv og underlag signert Gulvbetong, beskriver Langen.

Mennesker og maskiner

Gode resultater i arbeidet krever mye av både mennesker og maskiner.

Dyktige folk, og riktig verktøy er nøkkelen til suksess hos Gulvbetong.

– Når vi konkurrerer om oppdrag over store deler av landet, er det viktig å være fremoverlent på alle nivåer, forklarer Arnfinn Langen.

Han beskriver trivselen som en av selskapets viktigste suksessfaktorer.

Det er en sammensveiset gjeng som stiller på jobb fra Gulvbetong for å levere gulv av ypperste kvalitet.

– Vi er i dag en sammensveiset gjeng som trives med hverandre, og som fremfor alt trives på gulvet, avslutter Arnfinn Langen.

Denne saken er produsert av Nordfra Næring i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Nordfra Næring er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 400 64 888, post@nordfra.no eller les mer her!
Annonsørinnhold | Gulvbetong AS

STØPING AV GULV OG FORSKALING
I TRONDHEIM OG NORD-NORGE

Les også:

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.