Ofoten Rør fikser årlig mange drømmebad til kunder i nord

Rommet hvor du starter og avslutter hver eneste dag blir stadig viktigere for de fleste av oss. Alle har vi et bilde av drømmebadet i hodet. Hos Ofoten Rør jobber de kontinuerlig med å gjøre drømmer til virkelighet.

Badet er ikke lenger bare et sted for praktiske gjøremål. Det skal være et rom for avkobling og avslapping; et sted som kan få oss til å føle oss vel.

På badet skal vi kunne gi oss selv en pause.

Tor-Arne Pedersen
Eier og butikksjef Tor-Arne Pedersen hos Ofoten Rør forteller om mange valgmuligheter når det kommer til drømmebadet.
Eier og butikksjef Tor-Arne Pedersen hos Ofoten Rør forteller om mange valgmuligheter når det kommer til drømmebadet. Foto: Michael Ulriksen

Det handler også om riktige sammensetninger av elementer, om farger og stil som passer perfekt til de ulike kundene, forteller eier og butikksjef Tor-Arne Pedersen hos Ofoten Rør.

– Suksessfaktorene ligger i å utnytte arealet best mulig, og la inventaret spille på lag.

Tor-Arne Pedersen

Flere hundre bad

Totalrenovering av bad er en av Ofoten Rør sine spesialiteteter. Hvert år fornyes flere titalls bad i regionen av fag- og kompetansebedriften fra Narvik.

Det har blitt mange fornøyde kunder opp igjennom årene for Ofoten Rør. Foto: Michael Ulriksen

Vi har vært så heldige å få lov til å være med å realisere flere hundre baderomsdrømmer opp igjennom årene.

Foto: Michael Ulriksen

– Variasjonen i oppdrag har vært stor og vi har levert baderom til kunder i eldre villaer, ærverdige bygårder, arealeffektive sentrumsleiligheter, nybygg og utallige fritidsboliger, beskriver Pedersen.

Han styrer nå en snart 40 år gammel familiebedrift, hvor han selv er 2. generasjon og har flere fra 3. generasjon i daglig drift.

Både 2. og 3.generasjon jobber i dag i familiebedriften Ofoten Rør. Foto: Michael Ulriksen

Erfaringsbanken fra første baderomsjobb i 1983 er blitt stor, og er et viktig verktøy både når de rådgir dagens kunder, enten det er privatkunder og større prosjekter som leilighetsbygg, hoteller eller sykehus.

Ofoten Rør har gjennom mange år hatt flere store leveranser til små og store prosjekter i regionen. Klikk på bildet for mer informasjon om hvert prosjekt.

Fag i fokus

En nesten 250 kvadratmeter stor salgsutstilling hvor man til enhver tid finner det siste innen bad og baderom, hjelper kundene å velge riktig interiør og materiell. Når valgene er gjort, øverføres det hele til tredimensjonale tegneprogram. 

Foto: Michael Ulriksen

På den måten kan kundene studere baderommet og flytte på alle ting til helheten oppleves og kjennes perfekt.

I konkurranse med større byggevarehus og netthandelen kan det fort bli fokus på billige produkter for og skape økt volum og omsetning, men for Ofoten Rør er det trygghet og kvalitet som står i høysetet.

Å handle hos en faghandel som Ofoten Rør gir ekstra trygghet når drømmebadet skal realiseres. Foto: Michael Ulriksen

– Vi selger ikke bare varer, men også trygghet. Det gir oss helt klart de mest fornøyde kundene, sier Pedersen.

I tillegg til god design og kvalitet er Ofoten Rør opptatt av å forhandle produkter og løsninger hvor de kan følge opp kundene i ettertid, blant annet med reservedeler.

Ofoten Rør har et sterkt fagmiljø med både autoriserte rørleggere og en egen fagbutikk innen bad.

Det skal med andre ord lønne seg å handle hos en fagbutikk.

Hver dag jobber vi for at kundene skal oppleve at det lønner seg å bruke fagfolk. Ikke minst når baderomdrømmen skal oppfylles, avslutter Tor-Arne Pedersen hos Ofoten Rør.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Ofoten Rør


Ofoten Rør utfører totalrenovering av bad, og vi har både rørleggere, snekker, fliselegger og elektriker tilgjengelig.
Butikken i Narvik er ca 250m2. Her har vi et bredt utvalg utstilt og vi skal til enhver tid levere det som kreves av en fagbutikk. Vi tegner og designer «drømmebadet» til våre kunder og kommer også hjem til kundene for å hjelpe til med planleggingen. Alt dette er uforpliktende!

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.