Nordnes Narvik satser lokalt med fagkunnskap og nye lokaler

Et iboende ønske om å løse alle utfordringer kundene kommer med, har ført Harry Nordnes hos Nordnes Narvik fra et møbelsnekrende enkeltmannsforetak til en innholdsrik breddeleverandør.

Nå har Harry og resten av gjengen hos Nordnes Narvik flyttet inn i nyrenoverte lokaler i det gamle Svebjørn Auto lokalet på Fagernes rett utenfor Narvik sentrum. Her står de bedre rustet enn noensinne til å møte gamle og nye kunder.

– Vi ser på hvert løste kundeproblem som en liten seier, og higer hele tiden etter nye årsaker til å feire, beskriver Harry Nordnes hos Nordnes Narvik.

Harry Nordnes startet opp som snekker, og leder i dag et allsidig firma med et bredt spekter av tjenester. Foto: Michael Ulriksen

I dag laster de malm, sikrer toglinjer, bygger snøskjermer, skrur på maskiner og selger arbeidsklær og verktøy fra en moderne og levende fagbutikk.

Lokale fortrinn

I konkurranse med de store kjedene opplever lokale Nordnes å være både konkurransedyktig og i mange tilfeller foretrukket. Det er det flere grunner til.

Butikkansvarlig Tone Trulsen kan vise til et bredt spekter av produkter i nybutikken på Fagernes. Blant flere kvalitetsprodukter forhandler Nordnes Narvik Husqvarna motorsager. Foto: Michael Ulriksen

– For det første opplever vi at stadig flere skjønner at det å handle lokalt gir deg mye mer enn bare produktet og tjenesten du kjøper. At vi er autorisert servicepunkt for flere av merkene vi selger, er også med på å gjøre oss attraktive, forklarer Elin Nordnes.

Inne i den nyrenoverte, innholdsrike butikken spenner sortimentet seg helt fra griller og grilltilbehør til verktøy, motorsager, gressklippere og profesjonelle høytrykksvaskere. Alt fra kjente kvalitetsleverandører.

For Tony og Daniel og resten av gjengen hos Nordnes Narvik så er kvalitet det aller viktigste, også når det kommer til salg av arbeidsklær. Foto: Rune Dahl

Også når det gjelder arbeidsklær har de erfart at kun det beste er godt nok, og har derfor fylt hyllene med kolleksjonene til Univern og Helly Hansen.

Robotene fester grepet

Blant mange populære produkter i butikken er det spesielt ett som har utmerket seg de siste årene – robotklippere fra Husqvarna, såkalte Automowere.

–  I løpet av et par/tre år har vi levert et tresifret antall klippere, så det er liten tvil om robotene sakte men sikkert invaderer hagene våre, mener Harry.

Blant mange populære produkter i butikken til Nordnes Narvik er det spesielt ett som har utmerket seg de siste årene – robotklippere fra Husqvarna, såkalte Automowere. Foto: Rune Dahl

Tilbyr gullavtale for kundene

Som et ekstra tilbud til disse kundene tilbyr de også vinterlagring av robotklipperne.

– I etasjen over verkstedet har vi ordnet ”robothotell” for de som ikke har plass til å lagre klipperne selv.

Harry Nordnes
Harry og Nordnes Narvik har ordnet med robothotell i de nye lokalene for å yte best mulig service for kundene. Foto: Michael Ulriksen

Vi kan også tilby kundene en gullavtale hvor vi henter klipperen når høsten kommer, kjører full service på den, lagrer den, og foretar knivbytte før vi setter den ut igjen på våren, forteller Harry.

Han opplever dette som svært takknemlige produkter å selge.

– Det eneste kundene angrer på etter å ha kjøpt robotklipper, er at de ikke har skaffet seg en tidligere.

Harry Nordnes
Husqvarnas  Automower® 435X AWD legger listen høyt når det kommer til robotgressklippere. Den håndterer enkelt skråninger med helling på opptil 70 %. Foto: Rune Dahl

Jernbanesikring og maskinkjøring

Ved siden av butikk og  verksted, leier Nordnes Narvik også ut både maskinførere og sikkerhetsmannskap til arbeid langs jernbanesporet. 

– Vi har nylig investert i en del nytt utstyr, blant annet en multimaskin som hjelper oss med og effektivisere en rekke oppgaver ar arbeidsstykker ute på jernbanesporet, forteller Harry.

Nordnes Narvik har solid erfaring som sikkerhetsmannskap til arbeid langs jernbanesporet. Foto: Michael Ulriksen

Ved siden av føre egne maskiner leies en del av firmaets maskinkjørere også ut til andre aktører. De siste årene har de blant annet sørget for at malmen på en av Narviks malmkaier blir lastet om bord i de respektive båtene.

Butikken for alle

Selv om størstedelen av butikkomsetningen skriver seg fra bedriftskunder med faste avtaler, er det i aller høyeste grad også en butikk for menigmann.

Stian Brandborg hos Nordnes Narvik demonstrerer proffe høytrykksvaskere fra Kärcher. Foto: Michael Ulriksen

– Vi skal være en kvalitetsleverandør for både proffe- og private kunder. 

Elin Nordnes

Kombinasjonen av bredt varesortiment og autorisert servicepunkt skal gjøre det enkelt og trygt for alle å handle hos oss, påpeker Elin som nå kan ønske kundene velkommen til en ny og totalrenovert fagbutikk.

Harry og Elin Nordnes hos Nordnes Narvik ønsker deg velkommen til nye lokaler på Fagernes rett utenfor Narvik sentrum.
Harry og Elin Nordnes hos Nordnes Narvik ønsker deg velkommen til nye lokaler på Fagernes rett utenfor Narvik sentrum. Foto: Michael Ulriksen

– Vi har funnet oss godt til rette i de nye lokalene på Fagernes, og føler at kundene har gjort det samme. Her har vi fått gode rammer i jakten på flere seire og mer og feire, avslutter hun.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!

Produsert av Næring i Nord – Nordfra.no

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.