Attraktive stillinger ledig hos Nordland Betongelement i Kjøpsvik

Vil du være med å bidra til bunnsolide bygg i Nordland med lang levetid, bør du søke deg til Nordland Betongelement.

Hver uke ruller nesten 25 fulle semitrailere ut fra fabrikken i Kjøpsvik. Det tilsvarer en årlig produksjon på 60.000 kvadratmeter hulldekker. Hulldekker av betong brukes som etasjeskiller i større bygg og er svært mye brukt.

– Vi søker etter medarbeidere til produksjon av hulldekker og til mekaniske oppdrag på utstyr vi bruker i produksjonshallen, og oppfordrer interesserte til å sende oss en åpen søknad. Det sier daglig leder Nordland Betongelement, Svein Helge Nøstdal.

Hos Nordland Betongelement vil du kunne få en trygg og spennende jobb med gode muligheter for faglig utvikling.
Hos Nordland Betongelement vil du kunne få en trygg og spennende jobb med gode muligheter for faglig utvikling.

Bedriften dekker også sertifikatet for å kjøre traverskraner som er nødvendig for oppgavene den ansatte skal utføre.

– Hos oss får du den opplæringen som behøves. Du behøver med andre ord ikke å ha et fagbrev for å få jobb hos oss, men det er selvfølgelig ingen bakdel å ha det, sier Nøstdal.

Nordland Betongelement Bedriften dekker også sertifikatet for å kjøre traverskraner som er nødvendig for oppgavene den ansatte skal utføre.

Et etterspurt produkt

Hulldekker er det mest brukte etasjeskillet blant entreprenører i hele Norge. Det viser også referanselista til Nordland Betongelement. Den strekker seg fra små, private garasjetak til hoteller, kirkebygg, ishaller og store skoler. 

Hulldekker er et ettertraktet produkt til etasjeskiller.

– Hulldekker er et produkt som er veldig bra for lyd og for brann, og den tåler et langt spenn uten bæring – faktisk inntil 20 meter. Det gjør det enklere å bygge om på og flytte vegger, dersom bruken av et bygg endrer seg etter som årene går, forteller Nøstdal.

Se video under. Klikk på bildet.

Av større prosjekt som bedriften har levert til de siste årene, er blant andre nye Narvik sykehus, og ny skole og ny brannstasjon i samme by. Leveransen til sykehuset var bedriftens største, med hulldekker tilsvarende 25.000 kvadratmeter gulv og tak.

– Akkurat nå er vi gang med å levere hulldekker til Arena Larsneset i Harstad – et område med nye næringsbygg, leiligheter og parkeringshus, forteller Nøstdal. 

Hulldekker fra Nordland Betongelement på tur ut til kundene.

Trygg arbeidsplass, trivelig sted

Nøstdal kan også melde om betydelige ordrereserver framover i tid, og dermed en trygg arbeidsplass for de som søker seg hit. I dag er de mellom 12 og 14 ansatte i Kjøpsvik i Narvik kommune, og det er hit de vil ha flere. 

– Kom til trivelige Kjøpsvik og få deg jobb.

Nordland Betongelement kan lokke med en trivelig og trygg arbeidsplass i et aktivt nærmiljø i Kjøpsvik.

– Vi har et variert fritidstilbud med musikk, og aktiviteter både utendørs og inne i idrettshallen.

Det er kort vei til friluftsaktiviteter som fjell, jakt og fiske. Vi har også barne- og ungdomsskole. I motsetning til mange andre tettsteder med spredt bebyggelse, har Kjøpsvik konsentrert bebyggelse og korte avstander til skole, butikk og idrettshall, forteller Nøstdal.

Kortreist og lang levetid

Nordland Betongelement ble etablert i 1978 og leverer i all hovedsak til store bygg i Salten, Ofoten, Lofoten og Vesterålen. 

Betong som byggemateriale har svært lang levetid og produseres i hovedsak av råstoff fra naturen i umiddelbar nærhet til Nordland Betongelement: Sand, stein og vann limes sammen med sement fra nabobedriften Norcem. 

Svein Helge Nøstdal ser lyst på fremtiden og søker nå etter flere dyktige ansatte til sitt betongteam hos Nordland Betongelement.
Svein Helge Nøstdal ser lyst på fremtiden og søker nå etter flere dyktige ansatte til sitt betongteam hos Nordland Betongelement.

– Betong kan både gjenbrukes i nye betongelementer eller så kan hulldekker ombrukes i sin helhet i nye bygg i fremtiden. Det gjør betongen vår både, kortreiset, miljøvennlig og bærekraftig, avslutter en stolt daglig leder hos Nordland Betongelement.

Denne saken er produsert av Nordfra Næring i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Nordfra Næring er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 400 64 888, post@nordfra.no eller les mer her!

Annonsørinnhold Nordland Betongelement ASNordland Betongelement produserer hulldekkelementer og er eneforhandler av SWT stålbæresystem. Vår bedrift ligger sentralt plassert i landsdelen mot byene Narvik, Harstad, Bodø samt Lofoten og Vesterålen.

Kjøpsneset 10, 8590 Kjøpsvik
Tlf: 75 77 53 00
Lager: 41 62 89 18

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.