NORDLAND | Annonseinnhold

Hos Lindahl fargehandel i Narvik har de fokus på tett samarbeid med lokale håndverkere

I snart 14 år har Mats Arnøy og Eivind Liljebakk hos Lindahl fargehandel jobbet tett sammen med håndverkere for å bli en best mulig og helhetlig faghandel i Narvik-regionen.

Det har bidratt til tett samarbeid med flere lokale aktører på mange av Narvik-regionens største byggeprosjekter de senere årene.

Mats Arnøy hos Lindahl fargehandel i samtale med proffkunde Nanu Malerfirma i Narvik.
Mats Arnøy hos Lindahl i samtale med proffkunde Nanu Malerfirma i Narvik.

– Vårt nære og gode samarbeid med malerfirmaer, snekkere og rørleggere har ført til at vi blant mye annet har fått være med å levere alt av maling og gulvbelegg til Narviks nye rådhus, Scandic Hotell Narvik, Havnens Hus, Narviks nye ungdomsskole og det nye kontorbygget til Nordkraft.

Mats Arnøy

Gjennom sitt utstrakte samarbeid med proffmarkedet har han og kollega Liljebakk god kjennskap til det som til en hver tid rører seg i markedet. 

Eivind Liljebakk og resten av gjengen hos Lindahl fargehandel er det viktig med tett dialog med kundene. Foto: Michael Ulriksen

En strategi som funker

Lindahl fargehandel sitt fokus på proffsamarbeid har blant annet ført til at de ikke har egne malere, da de ikke ønsker å gå proffkundene sine i næringen.

– Konseptet med å regne på oppdrag for så å overlate selve jobben til de ulike håndverkerne har fungert bra, og proffmarkedet står i dag for den klart største delen av omsetningen vår, poengterer Mats.

Nanu Malerfirma er en av Lindahl fargehandel sine mange tette samarbeidspartnere.

Proffenes proff

Men det forplikter å være proffenes proff.

Som i så mange andre bransjer og næringer er vårt fag i konstant utvikling. En ting er å holde tritt med trendene, men det krever også en god porsjon innsats for å holde seg oppdatert på det siste av løsninger og muligheter.

Eivind Liljebakk hos Lindahl fargehandel legger ned mye jobb i både å holde seg oppdatert på planlagte prosjekt, men også trender og produkter som hele tiden oppdateres. Foto: Michael Ulriksen

Som partner i Mal Proff har vi nå en god og kyndig støttespiller i ryggen.

Mats Arnøy
Eivind Liljebakk og Mats Arnøy har nå blitt partner med Norges ledende distributør av overflateprodukter, Mal Proff.

Sist sommer valgte nemlig han og kollega Liljebakk å bli partner til Mal Proff, Norges ledende distributør av overflateprodukter.

– Dette er uten tvil med på å styrke vår posisjon som totalleverandør til proffkundene, som nå får enda bedre betingelser hos oss. Kjeden har mer enn 30.000 produkter, noe som gir oss tilgang det mest omfattende sortimentet i markedet.

Mats Arnøy
Lindahl fargehandel er også en del av kjeden Happy Homes. Foto: Michael Ulriksen

I tillegg til produktbredden, får Lindahl fargehandel også en faglig sparringspartner med en enorm fagkunnskap og erfaringsbank.

– Mal Proff har en egen prosjektavdeling som alltid står parat til å svare på spørsmål å rådgi i komplekse saker, forteller Arnøy.

I godt selskap med mer enn 10.000 bedriftskunder. Foto: Michael Ulriksen

Som proffkunde av Lindahl fargehandel er man dermed i godt selskap som en del av en landsomspennende kundegruppe på mer enn 10.000 bedriftskunder.

Solskjerming og gardiner

Overflateeksperten i Dronningens gate i Narvik er også leverandør og montør av solskjerming og gardiner til både proffe og private kunder i og rundt Narvik.

Mats Arnøy kan tilby et bredt produktspekter. Foto: Michael Ulriksen

– Dette er blitt et satsingsfelt for oss, og vi drar gjerne hjem til kundene både for oppmåling og montering. Ikke minst leverer vi både utvendige og innvendige solskjermingsløsninger.

Mats Arnøy
Lindahl fargehandel skal være det naturlige stedet å starte hvis du skal pusse opp, renovere eller bygge nytt. Foto: Michael Ulriksen

I alle år har de ansatte på Lindahl hatt fokus på eksepsjonell service, omfattende fagkunnskap og et rikholdig produktsortiment. Målet med alt de gjør er at både proffe og private kunder i Narvik-regionen skal se på Lindahl som det naturlige valget.

– Lindahl fargehandel skal være det naturlige stedet å starte for våre kunder, avslutter Mats Arnøy hos Lindahl.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Lindahl AS


Lindahl er det naturlige stedet å starte hvis du skal pusse opp, renovere eller bygge nytt! 
Vi jobber hardt for å være den lokale faghandelen, som strekker seg langt for å yte høy grad av service og fagkompetanse. Når du som kunde handler hos oss, skal du være i trygge hender når det gjelder kompetanse innen maling, tapet, gulv og gardiner.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.