NORDLAND | Annonseinnhold

Nanu Malerfirma sørger for håndverk med kunstnerisk presisjon

At maler, fliselegger og eier Marian-Mihai Georges hos Nanu Malerfirma egentlig er utdannet skulptør, forklarer hans brennende engasjement og fokus på detaljer og kvalitet i arbeid.

Vi møter Georges idet han er i ferd med å sveise de siste skjøtene på et nylagt belegg på Universitetet i Narvik. De rolige presise bevegelsene vitner om en konsentrert og nøye håndverker.

Marian-Mihai Georges hos Nanu Malerfirma er egentlig utdannet skulptør og svært opptatt av detaljer i jobben som maler og gulvlegger.
Marian-Mihai Georges hos Nanu Malerfirma er egentlig utdannet skulptør og svært opptatt av detaljer i jobben som maler og gulvlegger.

Små detaljer = den store forskjellen

Som skulptør var det de små detaljene som utgjorde den store forskjellen. 

– Jeg er, og har alltid vært veldig nøye med detaljer for å oppnå den kvaliteten jeg ønsker. Jeg klarer ikke å levere fra meg noe jeg ikke selv er 100 prosent fornøyd med. I hverdagen som maler og fliselegger kommer dette godt med, forteller Georges.

Med fire medarbeidere i teamet mener han at han har funnet den perfekte størrelsen på et malerfirma i Narvik.

– For meg er det viktig å ha god oversikt og kvalitetsikring på alle jobbene vi utfører. Med fire ansatte og en passelig mengde oppdrag er det enklere å følge opp at alle prosjektene sluttføres med best mulig og ønsket kvalitet.

Marian-Mihai Georges
Nanu Malerfirma tilbyr blant annet maling, gulvbelegg og tapetsering. Foto: Nanu Malerfirma AS

Solid kompetanse og samarbeid

Marian-Mihai Georges hos Nanu Malerfirma har heller ingen umiddelbare planer om å utvide tjenestespekteret, som i dag består av maling, gulvbelegg og tapetsering.

– Vi har funnet en god miks som gir oss solid kompetanse og god tilgang på oppdrag. I tillegg har vi gode samarbeid med andre håndverksfirmaer i Narvik.

Marian-Mihai Georges
Marian-Mihai Georges hos Nanu Malerfirma satser på tett samarbeid med andre håndverksbedrifter som kan komplementere bedriften.

Siden oppstarten av selskapet i 2018 har han etablert gode samarbeid med flere av byens veletablerte håndverkerbedrifter.

Både Narvik Bygg og Byggmester Liljebakk er gjengangere på ordrelista, og et tett bånd til Lindahl Fargehandel sørger også for en god del jobb.

– Jeg mener det er viktig at vi alle står ved det vi kan best. På den måten går ikke alle hverandre i næringen, men kan isteden bruke hverandre og spille hverandre god. Resultatet blir også best om de ulike delene av et byggeprosjekt utføres av de som kan det best, forklarer Georges.

Dro aldri hjem

Det var en sommerdag i 2008 at han første gang satt sine ben på nordnorsk jord. Den gang kom han til Narvik sammen med faren sin for å jobbe noen sommermåneder. Han dro aldri tilbake.

Marian-Mihai Georges hos Nanu Malerfirma kom til Narvik en sommerdag i 2008, og her ble han værende.

– Det var noe med byen, folkene og atmosfæren som tiltalte meg veldig. Gjennom sommeren fikk jeg flere gode venner, og når jeg opplevde å ha rikelig med jobbtilbud også etter sommeren, så jeg ingen grunn til å dra tilbake til Romania, forteller Georges.

I dag bor han sammen med kona og deres to barn i Narvik. Mens Georges er på jobb med Nanu Malerfirma, og barna i barnehagen, har kona startet på kurs for å lære seg norsk.

– Vi har funnet oss godt til rette alle mann, og så lenge det er jobb så ser vi for oss en flott fremtid i Narvik, avslutter Georges.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonseinnhold | Nanu Malerfirma AS

Nanu logo
Nanu Malerfirma AS

Nanu Malerfirma AS er et lokalt malerfirma i Narvik som er opptatt å levere stor grad av presisjon og høy kvalitet til våre kunder.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.