Kirkegata 52 er blitt en høydare i Narvik sentrum

Tilbaketrukket, men likevel midt i Narvik sentrum. Parkeringsanlegg, glassbalkonger og en formidabel takterrasse med 360 graders utsikt er det som kjennetegner de nye leilighetene i Kirkegata 52.

Tårnet Borettslag i Kirkegata 52 er på alle måter blitt en høydare for de 14 nye boligeierne på Frydenlund i Narvik.

Bli men inn i Tårnet Borettslag. Se video under.

– Vi ønsket et annet navn enn gateadressen, og landet på å oppkalle borettslaget etter formen på det gjennomgående grønne trapperommet mot nord, forteller Bente Lundberg, fornøyd beboer og medlem av interimstyret.

Kirkegata 52

Vi møter Bente Lundberg og leder i Ofoten og Midt-Troms Boligbyggelag (OMT), Kirstin Leiros på blokkas eventyrlige takterrasse. Det flotte glassrekkverket som rammer inn det enorme fellesområdet er preget av nattefrosten og er for anledningen kledd i et tynt rimlag.

Leder i Ofoten og Midt-Troms Boligbyggelag (OMT), Kirstin Leiros sammen med beboer Bente Lundberg.

Den lave høstsola som akkurat har tvunget seg opp til en kløft i fjellrekka i horisonten kaster sine varme stråler inn på den åpne takterrassen.

Det skal være mulig å trives her.

Bente Lundberg

Herfra kan man studere de tre kjente landemerkene Tøtta, Linken og Dronninga, og snur man seg mot nordøst ser man havet og Hålogalandsbrua.

Les også:

Verdifull byfornyelse

Det er gått åtte år siden OMT kjøpte tomta og Leiros er ikke i tvil om byggingen av Tårnet Borettslag har bidratt til verdifull byfornyelse på attraktive Frydenlund.

– Vi har stor etterspørsel etter boliger på denne siden av byen. Det var noe som ble bekreftet da hele prosjektet ble utsolgt på kort tid, forteller Leiros.

Parkeringsanlegg, glassbalkonger og en formidabel takterrasse med 360 graders utsikt er det som kjennetegner de nye leilighetene i Kirkegata 52.
Tårnet Borettslag i Kirkegata 52.

Det er Boarch arkitekter som har tegnet boligblokken i Kirkegata 52 som huser Tårnet Borettslag.

Utformingen av blokka har gjort det mulig å bygge leiligheter med ulike planløsninger. I tillegg har beboerne hatt mange valgmuligheter. Dette har resultert i at leilighetene fremstår som varierte både i planløsning og interiørvalg.

Les også:

Mest Narvikbedrifter

Det har i all hovedsak vært Narvik-bedrifter som har vært involvert i oppføringen av bygget som huser Tårnet borettslag.

Parkeringsanlegg, glassbalkonger og en formidabel takterrasse med 360 graders utsikt er det som kjennetegner de nye leilighetene i Kirkegata 52.

– Det er både meningsfullt og gunstig. Både for vår og beboernes del er det en trygghet i at de ulike aktørene befinner seg i byen med tanke på eventuelle garantisaker i ettertid, påpeker Leiros.

Hun er, sammen med den andre prosjekteieren, Laksaa AS, svært fornøyd med det endelige resultatet.

– Vi har bygget en topp moderne blokk med mange unike kvaliteter, og hvor beliggenheten er med på å gjøre disse leilighetene svært attraktive. Tårnet Borettslag er blitt den stilfulle boligbautaen som vi håpet at den skulle bli,  avslutter Leiros.Leverandøroversikt.

Vi gratulerer med nye Tårnet Borettslag, og takker for oppdraget.


Prosjektnavn: Tårnet BorettslagFerdig: Høsten 2020
Totalentreprenør: Laksaa AS
Tiltakshaver: Ofoten og Midt-Troms Boligbyggelag (OMT)

Betong & Entreprenør AS har levert og utført råbygg i betong på Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Betong & Entreprenør AS holder til i Kabelvåg i Lofoten, og leverer tjenester primært fra Saltfjellet og nordover. B&E produserer i hovedsak Con-Form, Bubbledeck og andre betongelementer. 
-Vi bygger i Betong- .
Antall ansatte: 60
Kontor: Kabelvåg
Nettside: betong-entreprenor.no

Boarch arkitekter har tegnet Kirkegata 52 som huser Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
BOARCH har god erfaring med næringsbygg og offentlig arkitektur, bygningsantikvariske arbeid og interiør. Kontoret har spesielt god kompetanse innenfor småhus og boliger, samt reguleringsplaner.
Antall ansatte: 8
Kontor: Bodø
Nettside: boarch.no

JM Føre AS har levert og utført alt av beslag, taktekking og ventilasjon ved Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
JM Føre utfører det meste av blikkenslagerarbeid tilknyttet produksjon og montering av fasade, og tak . Vi har fagbrev, samt lang erfaring fra faget. 
Antall ansatte: 8
Kontor: Narvik
Nettside: jfore.no

Ofoten Rør AS har levert og utført alt av rørleggerarbeid ved Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Ofoten Rør utfører totalrenovering av bad, og vi har både rørleggere, snekker, fliselegger og elektriker tilgjengelig. Alle håndverkerne er fagutdannet og har våtromssertifikatet slik at din trygghet er vårt ansvar.
Antall ansatte: 8
Kontor: Narvik
Nettside: ofotenror.no

Byggmester Liljebakk AS bidratt med montering av himlinger på Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Byggmester Liljebakk AS er en stolt lokal aktør som kjenner markedet godt og har oppdrag fra Ballangen i sør til Nord Tromsø og Vesterålen i Nord. Firma har lang fartstid og vi har kollegaer som har vært med oss gjennom mange år.
Antall ansatte: 23
Kontor: Narvik
Nettside: liljebakk.no

Hålogaland lås og sikkerhet har utført montasje og levering av lås og beslag, samt ARX adgangsystem til Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Hålogaland Lås & Sikkerhet AS tilpasser den sikkerhetsløsningen som er riktig for ditt firma eller deg som privatperson. Vi har erfaringer fra små låsesystem og opp til store adgangsystem integrert med alarm og ITV.
Daglig leder Frode Bratsberg
Kontor: Narvik
Nettside: hls.no

Normont har levert og montert glass, fasade og solskjerming ved Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Normont AS skal være en ledene aktør i Nordland og Troms og levere glassfasade og solskjerming til det private, kommunale og proffe markedet.
Daglig leder: Stian Aasberg
Kontor: Narvik
Nettside: normont.no

Steinar Krisoffersen har levert og utført utenomhusarbeidet ved Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Steinar Kristoffersen A/S er et anleggsfirma som jobber med nyetablering og rehabilitering av private og offentlige utearealer.
Daglig leder Steinar Kristoffersen
Kontor: Bjerkvik
Nettside: steindekke.no

Boligservice Narvik har montert Sigdalkjøkken, garderober, parkettgulv,
dører og listverk til de 14 leilighetene
ved Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Boligservice Narvik AS er en snekkerbedrift som tilbyr tjenester i Narvik og omegn. Boligservice ble startet opp i 1995 av Per Eivind Hansen. Per er daglig leder og jobber i dag sammen med sønnen Morten, som begynte i 2011.
Antall ansatte: 2
Kontor: Narvik
Nettside: Facebook

Byggtorget Narvik (Mathisen & Mathisen) har levert Sigdalkjøkken , Sigdal garderober, parkettgulv, dører og listverk til leilighetene ved Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Mathisen & Mathisen er en lokaleid byggevareforretning i kjeden Byggtorget. Kjeden består i dag av 104 butikker fordelt over hele landet.
Les mer om Mathisen & Mathisen og åpningen av nybutikken i Narvik!
Antall ansatte: 18 (Narvik)
Kontor/butikk: Narvik
Nettside: byggtorget.no

Narvik Maskin & Liftutleie har levert alt av stillas og lifter ved byggingen av Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Narvik Maskin & Liftutleie tilbyr utleie av maskiner, lifter og utstyr i Narvik m/omegn.
Antall ansatte: 5
Kontor: Narvik
Nettside: narvikliftutleie.no

KET – Kran og entreprenørtjenester AS har utført grunnarbeid og klargjøring av byggetomt ved byggingen av Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Kran og Entreprenørtjenseter AS besitter en moderne maskinpark som kontinuerlig oppdateres. De neste par år jobber vi med et historisk og spennende prosjekt med grunnarbeid til nye Narvik sykehus, samt Helsehuset.
Antall ansatte: 10
Kontor: Narvik
Nettside: ket.as

SMB – Solheim Maskin & Bergsprengning har utført utsprengning av byggetomt ved byggingen av Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
SMB – Solheim Maskin & Bergsprengning driver med boring , sprenging , anleggsarbeid og maskinservice , leverer og monterer gulvvarmesystem fra Varmetema AS.
Antall ansatte: 10
Kontor: Ballangen
Nettside: smb-as.com

PTG Kuldeteknisk AS har levert og montert varmepumpe til Tårnet Borettslag.

Tårnet Borettslag
Vi i PTG utvikler og leverer miljøvennlige kjøle‑, fryse- og energieffektiviserings-løsninger. Vi er en betydelig leverandør til dagligvarebransjen i Nord-Norge, i tillegg til sjømatmarkedet nasjonalt og internasjonalt.
Daglig leder Narvik, Kjetil Karoliussen
Hovedkontor: Tromsø
Nettside: ptg.no

Roald Jørgensen AS har utført boring av luftkanaler ved byggingen av Tårnet Borettslag.

Roald Jørgensen AS utfører tjenester innen betongsaging, vedhogst, salg av brensel samt salg av administrative tjenester.
Daglig leder Roald Jørgensen
Kontor: Beisfjord

Roald Jørgensen AS


Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.