NORD-NORGE | Annonseinnhold

Haneseth Lofoten ønsker nye ansatte velkommen til vakre Lofoten

Er du elektrokyndig og vurderer å flytte til Lofoten? Da kan Haneseth Lofoten tilby en mangfoldig arbeidshverdag i verdens vakreste øyrike.

Lofoten er vel kjent for de fleste, og mange vil beskrive Lofoten som verdens vakreste øyrike. Her finner du en myriade av øyer som strekker seg som perler på snor fra Å i vest til Hadsel i øst.

På én av dem, Gimsøya i Vågan, sitter Frank Arne Nygård og styrer et elektroteam på 18 fagfolk i Haneseth Lofoten. Omgitt av fengslende natur og vær, sydende hav, næringsrikt landbruk og en regional byggeboom uten like er Lofoten både et utfordrende og ikke minst fantastisk sted å jobbe.

Frank Nygård ved hovedkontoret til Haneseth Lofoten på Vinje på Gimsøya.
Frank Nygård ved hovedkontoret til Haneseth Lofoten på Vinje på Gimsøya. Foto: AuroraBorealis

– Å jobbe i Lofoten er både utfordrende og veldig inspirerende. Avstandene er tildels store og oppdragene er varierte. Du får hele spekteret, sier Frank Nygård fra hovedkontoret til Haneseth Lofoten på Vinje på Gimsøya.

En god arbeidsdag i daglig leder Frank sin bok er å tilbringe dagen ute på et oppdrag i Lofoten. Gjerne utendørs, og gjerne også litt opp i høyden. Hvis solen da også skinner over de mange fjelltoppene i Lofoten så er dagen nærmest perfekt.

– Jeg passer på å få litt av begge verdener. Det er noe med det å være ute i felten. Å gjøre noe med nevene og se at det blir et resultat av det er veldig tilfredsstillende, sier Frank til Næring i Nord.

Som autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør bidrar Haneseth Lofoten med å ta den tradisjonsrike regionen inn i framtiden. Smarte løsninger til fiskeri og gårdsbruk er en viktig del av arbeidshverdagen til teamet.

Stort fagmiljø

Frank har vært daglig leder siden 2012, da han overtok det som den gang het Gimsøy Installasjon. I 2017 ble bedriften kjøpt opp av Haneseth Gruppen.

Merkenavnet Haneseth ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.

Haneseth Lofoten har siden 2017 vært en del av Haneseth Gruppen. På bildet: lærling Madeleine Horn og elektriker Kaja Povenius. Foto: AuroraBorealis

Haneseth har markert seg som en slagkraftig aktør i Nord-Norge innen elektro og VVS. Bedriftene som er en del av Haneseth Gruppen har tilgang til et stort fagmiljø, samtidig som de bevarer den lokale tilhørigheten, og en stor grad av frihet.

Dette er noe teamet på Gimsøy kan trives med, for arbeidsdagene er best når man kan styre dem selv.

For å sikre nærhet til kundene og god tilgang til alt som trengs av materiell over det langstrakte øyriket, har de opprettet poder i Svolvær og på Leknes. 

Hjemme hos folket

Hjemme hos kundene i Lofoten er det appstyrte dimmere, termostater og smarte løsninger det går mest i. Gjennom Haneseth Gruppen har de avtaler med landsdekkende grossister og aktører som gir dem tilgang til et svært bredt felt av leverandører og produkter.

Elektriker Kaja Poveniuse og de ansatte hos Haneseth Lofoten monterer ofte appstyrte dimmere, termostater og smarte løsninger ute hos kundene. Foto: AuroraBorealis

I tillegg til el-materiell leverer og monterer Haneseth Lofoten også en god del varmepumper til kundene i Lofoten. På produktsiden har de blant annet kvalitetsmerkene Daikin og Toshiba som blir montert av F-Gass godkjent personell. 

– Vi har mange oppdrag innenfor privatmarkedet i Lofoten, og vi bistår kunder med mange små og store jobber.

Frank Nygård

FG-godkjent

Haneseth Lofoten er også FG-sertifisert for elkontroll i bolig, landbruk og næring. Termografering hører også naturlig med på disse oppdrag, men også som enkeltstående jobber.

Haneseth Lofoten er FG-sertifisert for elkontroll i bolig , landbruk og næring. På bildet: Marte Lovise Nygård. Foto: AuroraBorealis

Haneseth Lofoten jobber for tiden med mange spennende prosjekter. I tillegg til flere boliger som er under oppføring, er de involvert i byggingen av et stort antall rorbuer og over 30 leiligheter. Utover det regnes det også på jobber i større prosjekter som skoler og hoteller. Blant annet skal de igang med et hotell-prosjekt i Henningsvær for totalentreprenør TMS-Bygg, hvor Classic Norway Hotels bygger nytt leilighetshotell.

Som en naturlig utvikling er det heller ikke utenkelig at det vokser fram en VVS-avdeling hos Haneseth Lofoten.

Haneseth Lofoten er en gjeng med svært dyktige ansatte, og som har verdens vakreste arbeidsplass ute i Lofoten. På bildet: Elektriker Kaja Povenius og lærling Madeleine Horn. Foto: AuroraBorealis

– Hvis alt går som vi vil, kommer vi til å trenge flere ansatte, og vi er alltid på utkikk etter gode fagfolk. Hvis noen vurderer å flytte til Lofoten er det bare å ta kontakt, sier Frank.

Da vil du bli en del av et kollegium som kan det de holder på med.

– Vi har en høy andel av kvinnelige montører, og er veldig fornøyd med den miksen. Vi er en gjeng med svært dyktige ansatte, og som har verdens vakreste arbeidsplass her ute i Lofoten, avslutter Frank Nygård hos Haneseth Lofoten.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold | Haneseth Lofoten AS


Haneseth Lofoten AS ble startet i 1998 under navnet Gimsøy Installasjon AS. I november 2017 ble det besluttet å bli en del av Haneseth Gruppen. Pr februar 2021 er vi 17 ansatte. Selskapet har lokaler på Vinje i Gimsøysand.
Vi prosjekterer og utfører service på alle typer elektriske anlegg. Vårt markedsområde er hele Lofoten.

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.