Arctic Eiendom bygger 46 nye og spennende leiligheter i sentrum av Harstad

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!

På byens kanskje beste tomt, midt i Harstad sentrum, ligger det populære Hvedingkvartalet. Boligprosjektet til Arctic Eiendom med totalt 46 moderne leiligheter har salgsstart fra årsskiftet 22/23.

Boligene får svært god solgang, og fra den digre takterrassen på toppen av bygget blir det en fantastisk utsikt over hele Harstad, sier Stian Arntzen i Arctic Eiendom Harstad, som er byggherre og eier av Hvedingkvartalet.

– Hvedingkvartalet er bygget med tanke på fremtiden.

Stian Arntzen

Vi har hatt et sterkt fokus på at Hvedingkvartalet skal bli et fint tilskudd til byutvikling i Harstad sentrum, sier Stian Arntzen.

Med seg på laget som prosjekterende og boligleverandør har Arctic Eiendom fått den nordnorske bolig- og prosjektutvikleren Klausengruppen. Klausengruppen har lang erfaring innen byggeteknikk og leilighetsbygg, og ledes av sivilingeniørene Aage og Gunnar Klausen fra Vesterålen.

– Vi har prosjektert inn 46 leiligheter som utføres som modulbygg over det ferdigstilte parkeringshuset i Hvedingkvartalet.

Gunnar Klausen
Stian Arntzen, daglig leder og eier hos Arctic Eiendom AS.
Stian Arntzen, daglig leder og eier hos Arctic Eiendom AS.

By- og eiendomsutvikler i Sør-Troms

Arctic Eiendom Harstad (AEH) er en lokal eiendomsaktør i Harstad, og som eier og forvalter mer enn 24.000 kvadratmeter nærings-eiendom og boligeiendom i Sør-Troms.

Det nye boligprosjektet til Arctic Eiendom Harstad ligger sentralt midt i Harstad, og har en fantastisk utsikt. Les mer på https://hvedingkvartalet.no.
Det nye boligprosjektet til Arctic Eiendom Harstad ligger sentralt midt i Harstad, og har en fantastisk utsikt. Les mer på Hvedingkvartalet.no

Vi vil bidra i den positive utviklingen av Harstad som en spennende by.

Stian Arntzen

– Bysenteret med Meierigården og Bothnergården er en av våre mest sentrale eiendommer og har en rekke butikker, spisesteder og opplevelsesprodukter, forteller Stian Arntzen.

En innglasset gangbru tar deg tørrskodd inn i Bysenteret.

Stian Arntzen

Hvedingkvartalet får direkte tilknytning til Bysenteret via en innglasset gangbru. På denne måten kan du gå tørrskodd mellom Hvedingkvartalet, Meierigården og Bothnergården, både med tanke på parkering, handel og bolig, sier Arntzen.

Her vil du finne koselige kafeer, bakeri, butikker, medispa, og ikke minst muligheten for å møte gode venner eller kanskje en ny og hyggelig nabo. Med få minutter til torvet ligger alt til rette for å nyte det gode og enkle liv.

Bysenteret i Harstad

Bysenteret ligger midt i hjertet av Harstad sentrum. De unike, historiske lokalene har vært sentrale for regionens handel og næringsliv i godt over 100 år.

Hvedingkvartalet med spektakulær utsikt over Harstad

På byens kanskje beste tomt, midt i Harstad sentrum, får du nå muligheten til å finne ditt nye drømmehjem.

Hvedingkvartalet ligger i hjertet av Harstad med sentrums grønne lunge Generalhagen som nærmeste nabo. Her vil du føle deg hjemme uansett hvilken alder og livsfase du befinner deg i, forteller Stian Arntzen.

Boligprosjektet Hvedingkvartalet får spektakulær utsikt over Harstad by.

På takterrassen, eller “byens tak” blir det spektakulær utsikt i alle retninger. 

Michael Knutsen

I de 46 leilighetene som strekker seg fra 5. til 9. etasje vil du få spektakulær utsikt i alle retninger. Er det rart vi kaller det for å bo på byens tak, forteller eiendomsmegler Michael Knutsen.

Her får du også fantastiske solforhold og umiddelbar nærhet til alt det fine Harstad sentrum har å by på.

Michael Knutsen
På toppen av Hvedingkvartalet vil det bli en flott takterrasse.

Leilighetene er fra ca. 55 kvm helt opp til ca. 148 kvm med unike kvaliteter. Samtlige leiligheter får egne balkonger/terrasser med mulighet for innglassing. I tillegg er det felles takterrasser i 7.etasje og 8.etasje samt fine felles uteareal i 5.etasje.

Under leilighetsbygget etableres garasjeanlegg med enkel adkomst via heis.

Med heis rett fra parkeringshuset har man direkte tilgang til leilighetene.

Michael Knutsen
Leilighetene får direkte tilknyting til parkeringshuset under leilighetsbygget.

Mens parkeringshuset er bygget i betong, er leilighetene som vil befinne seg i 5-9 etasje bygd i tre som modulbygg.

– Dette har vært en spennende prosess som nå går mot slutten og jeg gleder meg til at leilighetene legges ut for salg ved nyttår. Hvedingkvartalet er et av de større leilighets-prosjektene vi har jobbet med, sier Gunnar Klausen hos Klausengruppen.

Vannbåren gulvvarme og innglassete balkonger

Hver leilighet får vannbåren varme i gulvene fra fjernvarmeanlegget i byen, sier eiendomsmegler Michael Knutsen hos Eiendomsmegler 1 i Harstad.

Eiendomsmegler Michael Knutsen hos Eiendomsmegler 1 i Harstad.

Vi opplever høy interesse og etterspørsel etter leilighetene.

Michael Knutsen

– Alle 46 leiligheter får egen balkong eller terrasse som kan glasses inn for de som ønsker det.

Michael Knutsen

De ulike størrelsene på leilighetene gjør at Hvedingkvartalet passer for et bredt spekter av mennesker, alt fra nyetablerte til godt voksne. Alle beboere vil få mulighet til å leie egen garasjeplass i parkeringsanlegget. 

– Leilighetene legges ut for salg rundt årsskiftet 22/23, forteller eiendomsmegler Michael Knutsen.

Hvedingkvartalet blir et flott bomiljø svært sentralt i Harstad sentrum.

Bærekraftig og energieffektivt

Hvedingkvartalet vil leveres med god boligstandard. Leilighetene får moderne kjøkken med integrerte hvitevarer som standard, parkett på gulv, flislagte bad, god belysning med downlights og mange lekre detaljer. 

– De nye boligene blir energieffektive og godt isolerte. Nå som strømprisene begynner å bli høyere også nordpå, er energieffektivitet en kvalitet ved nybygg som blir mer og mer aktuell, sier Michael.

De nye boligene er energieffektive og godt isolerte.

Inneklima er viktig og det er installert balansert ventilasjonssystem som ivaretar et både sunt og godt inneklima.

– Hvedingkvartalet er et bærekraftig og energieffektivt bygg med sterkt fokus på fremtiden. Ulik størrelse og utføring på leilighetene gjør boligene attraktive for veldig mange, avslutter Stian Arntzen i Arctic Eiendom, byggherre og eier av Hvedingkvartalet.


Hvedingkvartalet i Harstad

Midt i sentrum med strålende utsikt, garasjeanlegg, og med flere fellesareal ligger Hvedingkvartalet flott til i Harstad. Her får du Generalhagen som nærmeste nabo, og du bor sentralt i forhold til det meste av servicetilbud.

Les mer på Hvedingkvartalet sin nettside.


Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!

Annonsørinnhold | Arctic Eiendom HarstadArctic Eiendom Harstad (AEH) er en offensiv eiendomsaktør i Sør-Troms som eier, forvalter og utvikler nærings- og boligeiendom i Harstad.

Strategien til selskapet er å investere i sentralt beliggende eiendommer i Harstad og omegn, med fokus på å lage et best mulig produkt for fremtidige leietakere.

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.