Vågan Elektro i Lofoten ønsker seg flere ansatte i en region full av muligheter

Du trenger ikke digge toppturer, surfing eller kiting for å jobbe i Lofoten. Halvøya har mye mer å by på og akkurat nå står en jobb og venter på deg hos Vågan Elektro.

Vågan Elektro i Svolvær søker deg med noen års erfaring som elektriker, eller deg som har stor interesse for faget og ønsker å lære mer.

– Rette vedkommende får muligheten til å ta læretiden hos oss og etter hvert fagbrev som elektriker, forteller daglig leder Asle Magnussen.

Daglig leder Asle Magnussen hos Vågan Elektro opplever stor etterspørsel og jakter nå flere ansatte.
Daglig leder Asle Magnussen hos Vågan Elektro opplever stor etterspørsel og jakter nå flere ansatte. Her sammen med Tony Søreng.

Vi ber han beskrive en dag som elektriker hos Vågan Elektro:

– I dag har vi for eksempel en ung elektriker i nabokommunen som skrur opp bredbåndsnettet for mottak av internett, slik at noen får internett i stua i løpet av dagen. En typisk svakstrøminstallasjon.

– Så har vi to ansatte som kobler svære kabler for å gi mer strøm til et næringsbygg. Den jobben gjøres i samarbeid med Lofotkraft og er et typisk eksempel på arbeid med sterkstrøm for oss.

Hos Vågan Elektro er det rom for å vokse og videreutvikle deg som elektriker med et bredt fagfelt. På bildet Tor Gunnar Winger og Tony Søreng.

– En annen ansatt legger gulvvarme i et tilbygg på en enebolig.

Med andre ord en svært variert og spennende hverdag for de ansatte hos Vågan Elektro.

Forutsigbar arbeidshverdag

Vågan Elektro har mange faste, lojale kunder. I all hovedsak utfører Vågan Elektro oppdrag for næringsaktører, som eiendomsbesittere, borettslag, hotell og restaurant osv.

– Det gjør oppdragene og arbeidsdagene forutsigbare.

Asle Magnussen
Vågan Elektro har mange faste kunder, både små og store i hele Lofoten. På bildet: Daniel Niebieszczanski.

–  Faste kunder og store oppdrag gir oss mulighet til å planlegge, slik at vi slipper å sende ansatte ut på jobbreiser og bortetid fra hjemmet, eller på overtid. Våre ansatte er ferdig på jobb til vanlig arbeidstid, klokken 16.

Asle Magnussen

Det betyr at du fint rekker å følge poden på trening etter middag.

Hos Vågan Elektro har du en forutsigbar hverdag som gir rom for å hente i barnehagen og skolen, og mye fritid på ettermiddagene og i helgene. På bildet: Alexander Rystad.

– Jeg har inntrykk av at de ansatte setter pris på å kunne bruke tida etter klokken 16 på familien og seg selv, enten det er fritidsaktiviteter eller kulturtilbud, sier Magnussen.

Mer enn spektakulær natur

Spektakulær natur med alle sine muligheter er en selvfølgelighet du får ved å bo i Lofoten. 

Men visste du at bare i Vågan kommune har de:

 • Tre splitter nye skoler, straks fire.
 • Ny idrettshall.
 • Stor variasjon i fritidstilbud for barn.
 • Et kulturhus som trekker nasjonale og internasjonale aktører.
En jobb i Lofoten og Vågan Elektro gir deg som ansatt mange mulighet, både jobbmessig og i fritiden. På bildet Tony Søreng sammen med Tor Gunnar Winger.

Og som ansatt i Vågan elektro får du:

 • Muligheten til å jobbe med det du liker og er god på.
 • Muligheten til å jobbe med både svakstrøm og sterkstrøm.
 • Ansvar for faste kunder.
 • Varierte arbeidsoppgaver.
 • Fast arbeidstid, godt arbeidsmiljø og god lønn.

Spennende prosjekter

Magnussen trekker fram to prosjekter fra porteføljen til Vågan Elektro som han er ekstra stolt over.

 • Vågan lokalmedisinske senter: 

– Dette er det største oppdraget vi har hatt. Her installerte vi blant annet avanserte alarmsystemer og reservekraftanlegg. Det var et komplekst oppdrag, for det er mange komplekse systemer som skal spille på lag og virke samtidig.

Jobben tok to år og bygget ble ferdigstilt i fjor. Dette er et av kommunens største helsebygg.

De ansatte hos Vågan Elektro bidrar i mange spennende prosjekter som de kan være stolte av.
 • Innstallering av fjernstyrt kameratårn ved Svolvær lufthavn:

Avinor skal slutte med bemannet flytårn her og innføre Remote Tower, slik at flytrafikken fjernstyres fra kontrolltårnet ved Bodø lufthavn. 

– Her måtte vi være kreative, for flere av løsningene var ikke 100 prosent gitt på forhånd.  Arbeidene ble gjennomført sammen med Kongsberg Defence & Aerospace.

Asle Magnussen
Daglig leder Asle Magnussen (t.v) og Terje Hermansen, sammen med resten av de ansatte hos Vågan Elektro ser frem mot å få flere kollegaer med på laget.

Vågan Elektro ble stiftet i 2011 og har 15 ansatte. Nå søker de altså deg som har erfaring med faget, eller deg som ønsker å lære det. Hvis dette høres interessant ut for deg, kan du kontakte daglig leder Asle Magnussen.

Denne saken er produsert av Nordfra Næring i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Nordfra Næring er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 400 64 888, post@nordfra.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Vågan Elektro AS


Velkommen til Vågan Elektro AS. Vi driver elektroinstallasjon og er alltid behjelpelig i hele Lofoten, med utgangspunkt i Svolvær. Vi ble etablert våren 2011, og er en samarbeidspartner for både bedrifter og private. Vi er et selskap i vekst og er tilgjengelig 24 timer i døgnet for våre kunder.

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.