NORDLAND | Annonseinnhold

Leverandør av god nattesøvn

I over 20 år har Terje Danielsen og TT Group sørget for at tusenvis av norske husholdninger og bedrifter har spart penger og fått en tryggere og mer oversiktlig økonomisk hverdag. Sånt blir det god nattesøvn av.

Det som startet med finans og forsikring en sommerdag i år 2000, er i dag blitt til et mangesidig konsern som driver med alt fra tradisjonell økonomisk rådgivning til fiskeeksport.

I mellom disse ytterpunktene finner vi selskaper som driver med regnskap, kraftsalg, mobiltelefoni, kjøle- og fryseløsninger og bilmegling for å nevne noen.

I dag teller konsernet snaut 40 ansatte fordelt på åtte kontorer over hele landet fra Oslo i sør til Tromsø i nord.

Roald Amundsen

Om Terje skulle personifisert konsernet han driver, ville han sammenlignet bedriftssjela og drivkraften med Roald Amundsen.

– Det handler om inngående kunnskap rundt det man driver med kombinert med et modig og nysgjerrig ønske om alltid å finne nye veier som leder til nye mål, forklarer han.

Denne innstillingen gjennomsyrer også arbeidet i TT Finans, et av konsernets mange selskap, som i dag leverer løsninger innen finans og forsikring til kunder i hele Norge.

De utenfor malen

– Å håndtere kunder med normal og god økonomi er en ting, men kvaliteten i vår kompetanse og våre løsninger kommer aller best til syne i de tilfellene hvor kunden har falt utenfor de tradisjonelle økonomiske malene. Når vi kan hjelpe slike kunder til å oppnå en stabil og trygg økonomisk situasjon har vi lyktes, mener Danielsen.

Som økonomiske rådgivere formidler de løsninger innenfor finans, skadeforsikring, personforsikring, strømavtaler, mobiltelefoni og mye mer.

– Alle disse faktorene har betydning for kundenes totale økonomiske byrder. Ved å oppnå litt gunstigere avtaler på flere av disse tjenestene kan besparelsene samlet bli betydelig, oppsummerer Danielsen.

Hjem til nord

I 2017 tok han med seg både familie og ”hovedkontor” og flyttet hjem til røttene i VM-byen Narvik.

– Som småbarnsforeldre lengtet vi etter et taktskifte i livet. Vi ønsket oss lavere puls og mer familietid samtidig som vi fortsatt ville drive med det samme. Det nære og storslåtte naturen var også med på å lokke oss hjem.

Og vi har fått det vi kom for. Når arbeidsdagen er over, kan vi etter en liten time samle hele familien i en verdenskjent bakgård med fjelltopper, natur og utsikt folk fra hele kloden kommer for å se, proklamerer Danielsen.

Trygghet og tillit

Etter 20 år som gründere, hovedeiere, medeiere og eksterne investorer i mange ulike spennende bransjer og bedrifter, sitter TT Group igjen med to hovedverdier som har banet veien frem til nå og som skal definere den videre leia. De to t-ene i logoen – trygghet og tillit.

– Dette er verdiene som har ført oss frem til der vi er i dag, og det er uten tvil verdiene som skal få styre oss videre inn i fremtiden. Alt vi gjør skal være gjennomsyret av åpenhet, trygghet og tillit ovenfor medarbeidere, samarbeidspartnere, kunder og leverandører.

Når vi disse verdiene får lede prosessene kommer vi frem til de beste løsningene – de som for oss alle til å sove godt på natta, avslutter Danielsen.

ANNONSØRINNHOLD

TT Group investerer i selskaper innen :

– Bank&finans og forsikring
– Regnskap
– Eiendoms utvikling
– Kraft
– Inneklima
– Kjøl og frys 
– Bilmegling
– Eksport av norsk sjømat
– Import og distribusjon av sports klær og utstyr 

Gruppen har i dag kontorer i Oslo, Bergen, Ålesund, Trondheim, Mosjøen, Narvik, Senja og Tromsø. Hovedkontor ligger i VM-byen Narvik.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.