Rimo Reklame har satt lidenskapelig form og farge på Narvik gjennom tre tiår

Teamet hos Rimo Reklame teller i dag fem erfarne, kreative og ikke minst løsningsorienterte profilrådgivere. Flere på huset har også tatt fagbrev som profileringsdesigner.

– Etter alle disse årene kan jeg med hånden på hjertet si at jeg fortsatt elsker denne jobben, sier grafisk leder Renèe Simonsen.

Hun er en av Rimo Reklame sine to reklameressurser som har vært med å satt form og farge på Narvik-regionens næringsliv gjennom snart 30 år.

Etter alle disse årene kan jeg med hånden på hjertet si at jeg fortsatt elsker denne jobben, sier Renèe Simonsen hos Rimo Reklame i Narvik.
Etter alle disse årene kan jeg med hånden på hjertet si at jeg fortsatt elsker denne jobben, sier Renèe Simonsen hos Rimo Reklame i Narvik. Foto: Michael Ulriksen.

Planleggingen av arbeidsdagen starter allerede fra Renèe åpner øynene om morgenen, og hun kan knapt huske en dag hun ikke har gledet seg til å gå på jobb.

– Det er vel dette som kalles lidenskap. Jeg føler meg virkelig privilegert som har et sånn forhold til jobben min.

Renèe Simonsen

Gleden i arbeidet gjør at alle på huset gir alt i hvert eneste oppdrag for å skape de beste resultater for kundene, forteller Renèe.

Stort nettverk

For designer og daglig leder Rakel Larsen, sammen med resten av gjengen hos Rimo Reklame handler arbeidsdagen om å løfte frem og profilere et mangfold av regionens næringsliv gjennom god design og produksjon av materiell og artikler.

Daglig leder Rakel Larsen hos Rimo Reklame har et et mangfold av regionens næringsliv på kundelisten.
Daglig leder Rakel Larsen hos Rimo Reklame har et et mangfold av regionens næringsliv på kundelisten. Foto: Michael Ulriksen.

De gode og nære relasjonene til kundene gjør at de ansatte er på fornavn med store deler av byens bedriftsledere.

– I profileringssammenheng kommer man tett innpå kundene, noe som over tid har gitt oss et stort og allsidig nettverk fra Ofoten i øst, via Sør-Troms i nord og helt ut til Lofoten og Vesterålen i vest.

Rakel Larsen

I sum har dette gitt Rimo Reklame et solid fundament og en bred kundeportefølje.

De ansatte hos Rimo Reklame i Narvik har en variert arbeidshverdag med mange unike og spennende oppdrag. Foto: Michael Ulriksen.

Grafisk leder Renèe Simonsen kan fortelle om en bransje med svært varierte arbeidsdager.

– Ikke en eneste dag er lik. En dag sitter man foran datamaskinen og designer, neste dag er man i full sving ute i produksjonslokalene, mens man dag tre er ute hos kunde for å montere. Denne variasjonen i oppgaver er med på å gjøre arbeidsdagene hos Rimo allsidige og unike.

Renèe Simonsen

Hektiske NM-dager

Når jeg møter de blide damene i produksjonslokalene deres rett ovenfor Narvik sentrum, er de i en hektisk innspurt for å få ferdig profilering til NM i alpint som startet i Narvik og Fagernesfjellet denne dagen.

Til tider kan det være hektiske dager for Renèe og resten av de ansatte hos Rimo. Foto: Michael Ulriksen.

– Vi kan nok oppleve at bedrifter og aktører kommer i siste liten når det er snakk om materiell til ulike messer og arrangement. Men så lenge vi har kapasitet er det bare gøy at både vi og maskinene går litt varme.

Rakel Larsen

Samlet slagkraft

I dag teller Rimo Reklame fem dyktige og kreative ansatte som legger ned stor innsats for bistå kundene. Blant de ansatte er det nå også flere som har tatt fagbrev som løfter kompetansen ytterligere noen hakk.

– Husets samlede kompetanse og kvaliteter gjør oss til en slagkraftig breddeleverandør av reklametjenester. Det er ikke mange profileringsjobber vi ikke kan ta på oss, sier Renèe.

Kenneth Kåsereff monterer vindusfolie for kunde. Foto: Michael Ulriksen.

Et solid bevis på husets kompetanse er den varierte og brede kundelisten. Her finner man alt fra store entreprenører- og kraftkonsern til banker, offentlige virksomheter, håndverkere og enkeltpersonforetak. I tillegg leverer de også enkelte tjenester til privatpersoner.

Allsidig maskinpark

Med en stor og allsidig maskinpark kan Rimo Reklame enkelt påta seg jobber innenfor blant annet storformatprint på papir, vinyl og plater.  Mange kunder kommer til Rimo for alt fra utskrift av byggetegninger til produksjon og montering av fasadeskilt, dekor og reklameskilt.

Raymond Knudsen sjekker kvaliteten på print til rollup. Foto: Michael Ulriksen.

Vi jobber også en god del med taktil og universell merking i både nye og gamle bygg.

Rakel Larsen

De siste årene har bedriften bygd seg opp med en solid kompetanse og erfaring innenfor dette svært viktige området.

Landets største

Som en del av Gosh-kjeden er Rimo Reklame tilknyttet landets største og ledende kjede innenfor profilelementer til bedriftsmarkedet.

I Gosh-kjeden er de fleste av medlemmene ISO-sertifisert, og en dedikert ansatt i kjeden jobber tett med produktsikkerhet ovenfor fabrikkene og leverandørene som Gosh har avtaler med.

I sortimentet vårt finnes alt fra moderne duppedingser til eksklusive gaver og klær fra kjente leverandører. Har du spesifikke ønsker utenfor sortimentet vårt, vil vi gjøre alt vi kan for å skaffe det, poengterer Rakel.

Den glade gjengen hos Rimo Reklame i Narvik ser også mulighetene for flere ansatte i fremtiden. Foto: Michael Ulriksen.

En by i utvikling

I glasskula ser gjengen hos Rimo en fremtid hvor pila fortsetter å peke oppover, og hvor det også er rom for flere ansatte på sikt.

Mennesker som i likhet med oss elsker kreative hverdager.

Rakel Larsen

Med lidenskap, kompetanse og en av landets største kjeder i ryggen ligger alt til rette for at de siste års jevne vekst skal fortsette.

Vi stortrives med å sette nye former og farger på regionens mangfoldige næringsliv, avslutter daglig leder Rakel Larsen hos Rimo Reklame.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Rimo Reklame ASRimo Reklame leverer alt innen skilt – dekor – profilartikler!
Telefon 76 96 10 70
Epost: rimo@rimo.no
– Bildekor
– Skilt
– Arbeidsklær
– Profilerings-/gaveartikler
– Storformatbilder
– Foliering av interiør

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.