De ansatte hos Norva24 legger prestisje i en ren møkkajobb

Norva24 er eksperter på høytrykksspyling av rør og avløp med nedslagsfelt i Oslo og Viken. Det betyr ikke at de selv er møkkete når de stiller på oppdrag, snarere tvert imot, du kjenner igjen en tankbil fra Norva24 på mils avstand!

Vi møter daglig leder, Arne Clausen hos NRC Gravco, som nå har endret navn til Norva24. Bedriften utfører arbeid med vann og avløp for 70 millioner kroner i året. 

Arne har vasset i kloakk og jobbet seg gjennom alle avdelingene i Norva24. I dag sitter han som daglig leder i en bransje som mange kanskje ser på som en møkkajobb. 

Skinnende rene tankbiler

Mens kloakken suges opp og den gjenkjennelige lukten merkes godt, er tankbilene fra Norva24 skinnende rene. Den spesielle kontrasten er umulig å ikke legge merke til.

Arne Clausen hos Norva24.

Årsaken er enkel. For Arne Clausen og Norva24 legger nemlig sin stolthet i å stille med rent og nypusset utstyr på jobb.

-Dette er en skikkelig møkkabransje, og det vi spyler er skikkelig grisete. Derfor er det mange skitne og dårlig vedlikeholdte tankbiler ute på veiene, men ikke fra oss – for hos oss avslutter gutta våre hver eneste arbeidsdag med «å shine» og vaske bilene. Så bilparken vår er vi stolte av.

Arne Clausen, daglig leder.
Stolte av utstyret. Hver eneste arbeidsdag hos Norva24 avslutte med «å shine» og vaske bilene.

I Norden er de blant de få som er totalleverandør innen vann og avløp, og som kan skryte av at de er høyt kvalifisert på alle sine tjenester. Clausen hevder at bransjen er ødelagt med dårlige tankbiler med utilstrekkelig utstyr, og konsekvensene er dårlig utført arbeid som øker skadeomfanget og kostnadene på sikt. 

Alt av utstyr hos Norva24, tidligere NRC Gravco blir tatt godt vare på og daglig gått igjennom for å opprettholde høyest mulig kvalitet.

-Vi vil vise kundene våre at det her kommer ordentlig ryddige folk på jobb.

Arne Clausen

– Mange i bransjen har en del å gå på når det gjelder kvalitet på utstyr, men vi vil at det skal se ordentlig ut og at alt av utstyr er av høy kvalitet. Rykte i markedet har tatt litt skade av at mange bruker gamle biler og dårlig utstyr som gjør at resultatet blir dårligere, foklarer Arne Clausen.

NRC Gravco legger sin stolthet i å stille rent og nypusset utstyr på jobb.
Norva24 legger sin stolthet i å stille rent og nypusset utstyr på jobb.

For å gjøre kvalitetsforskjellen synlig ut i markedet, motiveres de ansatte til å holde orden på tankbilene sine. Derfor vil du alltid gjenkjenne en tankbil fra Norva24 – den er alltid skinnende ren og skikkelig utstyrt, for her kommer det dyktige fagfolk på jobb.

-De ansatte er skikkelig bilinteresserte, og bruker mye tid på å polere dem. Bilene er så godt vedlikeholdt at gutta skifter før de setter seg inn i bilene – og har egne kjøresko. Som en motivasjon gir vi de ekstrautstyr og «pimper» opp tankbilene!

Alt av utstyr viser tydelig at de ansatte hos Norva24 er bilinteresserte og bruker mye tid på å ta vare på alt av utstyr.

40 års erfaring

Norva24, tidligere NRC Gravco har drevet i vann og avløpsbransjen ved å hjelpe privatfolk med sine «bedritne problemer», bokstavelig talt, i mer en førti år. Enten det er snakk om en oversvømmelse, tette rør, en drenering eller kloakklukt skal Norva24 løse jobben. 

Norva24 er ledende totalleverandør innen vann og avløp og med et sterkt fokus på miljø.

I dag er Norva24 ledende totalleverandør innen vann og avløp med økt miljøprofil. Det siste tilskuddet til bilparken er supersugeren som suger opp jord, slik at de kan ta vare på miljøet og trærne rundt.

De har i tillegg startet en avdeling for rørfornying og innvending foring. Metoden gjør at man unngår graving og pigging, miljøet spares og det blir mer økonomisk for kunden.

Norva24 tilbyr nå også rørfornying og innvending foring av rør, samt vedlikeholdsspyling av rør.

Utover det tilbyr bedriften vedlikeholdsspyling av avløp der man vasker rørene innvendig for å unngå tette avløp og behov for akutt hjelp.

Solid bedrift

Mye av suksessen til Norva24 skyldes en god og kontrollert drift – og at bedriften hele tiden har ivaretatt sine kjerneverdier.

– Vi har alltid lagt vekt på en god økonomi, og har opparbeidet en soliditet som vi er stolte av. Dette gir en trygghet som er viktig for våre kunder.
  

Økonomisjef Bente Skotgård
Norva24, tidligere NRC Gravco har skapt seg et solid fotfeste i markedet, både gjennom en kontrollert drift og et høyt fokus på kvalitet i jobben.

Drenerer råkjellere og er best på spyleavtaler

Selv om Norva24 og Clausen jobber på mange store og spennende prosjekter, har de størst nedslagsfelt i privatmarkedet. 

I en råkjeller i Oslo kjenner man en mild lukt av noe mugg og sopp, og en kjølig og rå fukt legger seg på huden. Den store utfordringen for mange, er at problemer man ikke ser tror man ikke at man har. Men akkurat i dag er supersugeren og en gravemaskin fra Norva24 ute og drenerer en råkjeller i Oslo.

Norva24 har vakt 24 timer i døgnet og hver eneste sak er like viktig for dem. På bildet: Cato Wagner

– Huseier har bestemt seg for å ta i bruk råkjelleren, og da må den dreneres først. Det som skjer når man tar i bruk en råkjeller som ikke er drenert, er at fordi man skrur på varme, trekkes fukt inn i veggen. Det er da alle skadene kommer. Da kjenner man gjerne en rå lukt. 

Det som skjer er at når fukt og vann flyttes får man sopp og råteskade, derfor skal man følge anbefaling fra SINTEF om drenering og utvendig isolering. Norva24 har lang erfaring med dette og har opparbeidet en kultur for å gjøre en nøyaktig jobb. 

De ansatte hos Norva24, tidligere NRC Gravco legger prestisje i en ren møkkajobb. På bildet: Chris Åge Hansen, Thomas Gundersen, Anders Ingebrigtsen, Wojtek Pietrucha, Cato Wagner, Christer Hov, Tommy Halvorsrud, Lars Erik Haugen.

Som en viktig del av det å levere kvalitet og ordentlig utført arbeid, kan private etablere spyleavtaler slik at man unngår unødvendig skade og unngår uforutsette utgifter. 

Og skulle krisen være ute stiller Norva24 selvsagt opp med døgnvakt for åpning av tette avløp, avslutter Clausen.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Norva24


Vi har vakt 24 timer i døgnet og hver eneste sak er like viktig for oss som den neste. Derfor har vi en døgnåpen telefonvakt slik at vi kan hjelpe deg så fort som mulig. 
Vi er tilgjengelig når du behøver det. 
Døgnvakt 22 30 84 20 / 08420
Epost: post.gravco@nrcgroup.no
Facebook

Produsert av Næring i Nord – Nordfra.no

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.