Norheim Regnskap kan kunsten å knuse tall med et glimt i øyet

Norheim Regnskap AS har doblet omsetningen på halvannet år. Nå utvider de staben ytterligere og bistår like gjerne små lokale bedrifter i distriktet, som større aktører i byene.

Det lokale regnskapskontoret Norheim Regnskap AS i Nordkjosbotn har på halvannet år gått fra to til seks medarbeidere. En reise både de ansatte og gründer Gudveig Norheim Nilsen er stolte av.

Daglig leder Gudveig Norheim Nilsen hos Norheim regnskap AS er fornøyd med utviklingen av selskapet de senere årene.
Daglig leder Gudveig Norheim Nilsen hos Norheim Regnskap AS er svært godt fornøyd med utviklingen av selskapet de senere årene. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Det vi først og fremst tilbyr er kompetanse.

I en bransje og innenfor et fagfelt som kan være fremmed og uoversiktlig for mange bedrifter skal Norheim Regnskap være en trygghet som bedrifsledere skal kunne lene seg på, og stole på i en hektisk hverdag, forteller Gudveig.

Autorisert regnskapsfører Anne Grethe Guttormsen sammen med regnskapsmedarbeider May Helen Kvien kan vise til høy kompetanse og kunnskap innenfor et fagfelt hvor det er lett å gå seg vill. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Gårdbruker Odd Ronald Nilsen forteller om viktigheten av å motta kvalifisert bistand innenfor et fagfelt der man må holde tunga rett i munnen.

Norheim Regnskap kan virkelig det de holder på med. De tar kontakt, spør og orienterer seg i landskapet. De er lokale, engasjerte og lette å få tak i. De svarer alltid på det jeg lurer på. Det er lettvint, åpent og ryddig å bruke dem. Jeg er kort og godt storfornøyd.

Odd Ronald Nilsen, gårdbruker

Høy kompetanse og godt humør

Det er kanskje ikke alle regnskapsbyråer som trenger ekstra lydisolering mot nabolokalene. Men så er Norheim Regnskap heller ikke noe vanlig regnskapskontor.

May-Helen Kvien, Anne-Grethe Guttormsen, Ulyana Rotli, Gudveig Norheim Nilsen, Tone Nygård, Therese Mari Martinsen og Eliva Norheim Hansen hos Norheim Regnskap AS stortrives sammen med en hverdag fylt med mye humor og arbeidslyst. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

En livlig, sammensveiset gjeng med høy kompetanse, mye humor og arbeidslyst er stolte av å kunne tilby regnskapstjenester fra øverste hylle fra hjembygda si i Balsfjord. 

Når omsetninga er doblet, er det takket være meget dyktige og solide fagfolk om tar mye ansvar. Vi jobber i et dedikert team. Vi har det veldig gøy på jobb fordi vi trives i lag og elsker faget vårt.

Gudveig Norheim Nilsen, daglig leder

Etter 20 år i bransjen vet hun hva hun vil, og ønsker å bygge videre på en arbeidsplass hun mener er bærekraftig for fremtiden. Med erfaring kombinert med en uredd og fremoverlent tilnærming til bransjen, er drivkraften stor.

Gudveig Norheim Nilsen, daglig leder Norheim Regnskap AS. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Ettertraktet arbeidsplass

Driver du med regnskap nord for Polarsirkelen, er sannsynligheten til stede for at du har hørt om det lille, uavhengige byrået som har ord på seg for å være alt annet enn A4. Påtrykket for å jobbe hos Norheim Regnskap er nemlig bemerkelsesverdig stort.

Mange har henvendt seg til Gudveig med et ønske om å starte å jobbe hos Norheim Regnskap AS. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Mange har henvendt seg om jobb, og det setter jeg utrolig stor pris på.

Gudveig Norheim Nilsen, daglig leder

For regnskapsgründeren har magefølelsen spilt en minst like sentral rolle i utviklingen av byrået som fagtunge og varierte CV-er har. 

Gudveig er stolt av gjengen som jobber hos Norheim Regnskap AS, og glad for at mange har lyst å jobbe der. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

– Vi må tenke litt nytt og pushe utviklinga fremover, og vi prøver også å tenke utenfor de gitte rammene. Hver nye ansatt må på sitt vis kunne utvide horisonten og bidra med det lille ekstra, sier byrå-lederen.

Økt kapasitet og kompetanse

Flere nye tilskudd i arbeidsstokken sørger for at både det gode humøret, kapasiteten og kompetansen økes ytterligere. Siste tilskudd til fagmiljøet hos Norheim Regnskap er regnskapsfører Tone Nygård.

Tone som har erfaring fra både kommunal sektor, Sparebank1 Regnskapshuset og Riksrevisjonen tok selv kontakt med Gudveig og ville bli en del av suksesshistorien.

1. januar startet Tone Nygård hos Norheim Regnskap AS. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Det har vært så trivelig å være på jobb at man nesten har glemt å gå hjem enkelte dager.

Tone Nygård
Tone Nygård føler seg svært godt mottatt som medarbeider hos Norheim Regnskap AS, og stortrives i jobben sammen med gode kollegaer. Her sammen med May-Helen Kvien. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

– Jeg er blitt helt strålende godt mottatt av fine kolleger i et godt arbeidsmiljø. Det er også inspirerende å ha en leder og kollega som Gudveig, som både er veldig inkluderende, dyktig som leder, og flink til å tilrettelegge. Samtidig er hun faglig veldig sterk.

Tone Nygård

Med Tone i teamet er hele fire av seks ansatte autoriserte regnskapsførere.

Det er sjeldent med så mange autoriserte regnskapsførere i ett byrå. Kompetansen er skyhøy.

Tone Nygård

Datteren med på laget

Nylig ble også Gudveig Norheims egen datter Eliva Norheim Hansen (22) en del av staben som trainee. Med utgangspunkt i Eliva sitt utdanningsløp innen økonomi og administrasjon ble dette en veldig god løsning for alle.

Gudveig Norheims egen datter Eliva Norheim Hansen (22) er blitt en del av staben som trainee. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Vi er veldig stolte over å ha Eliva med som trainee. Vi ser et talent og hun tilfører allerede gode ting til teamet. Veien videre blir veldig spennende.

Gudveig Norheim

En vanskelig periode i livet

Siden oppstarten har gründeren også opplevd harde nedturer på det menneskelige plan. Å miste et barn, samt en alvorlig ulykke i nærmeste familie, har vært store påkjenninger for bedriftslederen. Det har vært tøft i perioder, forteller Norheim, men det har samtidig gitt meg utvidet perspektiver på livet og jobben.

I denne perioden var lojale og dyktige medarbeidere en uunnværlig ressurs.

Gudveig Norheim
Gudveig opplevde en tøff periode i livet som har gitt perspektiv i jobben og privat. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Etter å ha jobbet redusert over en lengre periode, returnerte hun med ny giv, og det var nettopp etter en ny start at staben ble utvidet og omsetningen økte.

Etter å ha kommet tilbake for fullt etter en vanskelig periode i livet opplevde Gudveig en solid vekst i bedriften. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Hyggelige tilbakemeldinger

Sentralt plassert i Nordkjosbotn, hvor E6 og E8 møtes er kundemassen både bred og variert.

På kundelisten står en rekke bedrifter fra næringslivet i Tromsø, små og mellomstore bedrifter fra distriktene i nord, lokale bønder og aktører i nærmiljøet til Norheim regnskap i Nordkjosbotn. En kundemasse Norheim Regnskap setter stor pris på å hjelpe og samarbeide med.

Therese Mari Martinsen og resten av de ansatte hos Norheim regnskap AS opplever ofte at kunder tar kontakt med hyggelige tilbakemeldinger. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

Mange bedrifter har vært med oss i lang tid, men både gamle og nye kunder gir oss masse positiv feedback som gjør arbeidshverdagen inspirerende. Mange sender oss også hyggelige meldinger både på epost, og i sosiale medier, forteller Therese Mari Martinsen.

Vi er veldig fornøyde med Norheim regnskap, de er veldig dyktige. I dagens samfunn foregår mye digitalt, og det er ingen problemer å benytte seg av disse dyktige fagfolkene med kontor i Nordkjosbotn. Vi heier på Norheim Regnskap.

Espen Aronsen, Aron Mat Kvaløya, Tromsø

Gudveig og resten av gjengen hos Norheim Regnskap AS er stolte av å være en lokal drivkraft og støttespiller, i tillegg til en kompetansebedrift for kommunen og fylket.

Vi er små, men knallsolide.

Gudveig Norheim Nilsen
En stolt gjeng hos Norheim regnskap AS. Fra venstre: Therese Mari Martinsen, Eliva Norheim Hansen, Tone Nygård, Gudveig Norheim Nilsen, Anne-Grethe Guttormsen, Ulyana Rotli, May-Helen Kvien. Foto: Ørjan Marakatt Bertelsen

– Vi liker å bidra til utvikling i bygda vår, og ønsker lokalt næringsliv velkommen til oss, avslutter Gudveig Norheim Nilsen i Norheim Regnskap AS.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold | Norheim Regnskap AS

Tlf 77 72 83 33
post@norheimregnskap.no 

• Norheim Regnskap er et regnskapsbyrå som er lokalisert i Nordkjosbotn i Balsfjord kommune
• Selskapet ble startet i Nordkjosbotn i 2008 av Gudveig Norheim Nilsen
• Fra 2018 til 2020 doblet selskapet omsetninga
• Fire av seks medarbeidere er autoriserte regnskapsførere 
• Med entusiasme, faglig styrke og bransjekunnskap leverer de tjenester til små og mellomstore bedrifter
• Norheim regnskap er et dyktig fagmiljø med smarte og fremtidsrettede IT-løsninger.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.