NORDLAND | Annonseinnhold

Nord-Norsk Spedisjon har spesialisert seg på internasjonal transport

Nord-Norsk Spedisjon er en grensesprengende støttespiller for næringslivet rundt håndtering av tunge logistikkprosesser og komplisert gods over hele kloden.

Nord-Norsk Spedisjon (NNSPED) befrakter, fortoller, demonterer, heiser, lagrer og selger. Nylig hentet de en hel modulskole fra Leknes til Narvik.

Modulskole under flytting fra Leknes til Narvik.

Se video fra tranporten av moduskolen under:

Gjennom flere tiår i bransjen har de spesialisert seg på internasjonale transporter langs landeveien, togskinnene, på havet og i luften.

Nord-Norsk Spedisjon er strategisk plassert på indre Havn i Narvik.
NNSPED er strategisk plassert på indre Havn i Narvik.

Kompetanse og samarbeidspartnere

Deres solide kompetanse leder dem stadig inn i de største prosjektene i regionen. De siste årene har det handlet om solceller, vindkraft, Norges nest lengste hengebru, jernmalm og nye sykehus for å nevne noe.

En av mange gode samarbeidspartnere i aksjon på Narvik Havn.
Taraldsvik Maskin, her representert ved Paul Maristad, Arvid Hansen og Frode Jørgensen var alle i sving under lossingen av modulskolen som nylig kom fra Leknes til Narvik.

NNSPED har gjennom mange år fokusert på å knytte til seg gode samarbeidspartnere. Blant dem er Taraldsvik Maskin som var sterkt delaktig under lossingen av modulskolen som nylig kom fra Leknes til Narvik.

Med jernbane og havn tett forankret, har Nord-Norsk Spedisjon unike muligheter til å frakte gods inn og ut av Narvik.
Med jernbane og havn tett forankret, har Nord-Norsk Spedisjon unike muligheter til å frakte gods inn og ut av Narvik.

Narvikselskapet har bred erfaring på dokumentbehandling og spesialtransporter, og har ikke minst opparbeidet seg et betydelig nettverk innen transport og logistikk over hele verden.

Terje Dypvik og Nord-Norsk Spedisjon har god grunn til å smile om dagen. De siste to årene har vært en lang opptur, og med mye spennende på gang i regionen ser han ingen grunn til at den ikke skal vedvare.

Vi strekker oss langt for å bistå lokale, nasjonale og internasjonale kunder med effektive grensepasseringer og transporter verden over, avslutter Terje Dypvik hos Nord-Norsk Spedisjon.

Fakta om Nord-Norsk Spedisjon AS

Våre tjenester
– Spedisjon og fortolling
– Landtransport
– Flyfrakt
– Spesialtransport
– Sjøtransport

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold | Nord-Norsk Spedisjon AS

Nord-Norsk Spedisjon AS ble etablert i 1988, og har hovedkontor i Narvik. Selskapets forretningside er å tilby spedisjon/fortolling og grenseoverskridende transporter.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.