NORDLAND | Annonseinnhold

Møbelringen Bjerkvik ser interiørtrender fra 60- og 70-tallet vender tilbake

Hos Møbelringen Bjerkvik venter en handleopplevelse av de sjeldne langs hovedpulsåra mellom Narvik, Harstad og Tromsø.

Stadig flere kunder oppdager det 3000 kvadratmeter store møbelvarehuset midt i Hålogaland som byr på god stemning, lave skuldre, inspirasjon og siste nytt. 

– Vi har veldig mye å tilby og yter det lille ekstra, sier Rannveig Bolle-Anderzén, butikksjef, interiørkonsulent og boligstylist hos Møbelringen Bjerkvik. 

Rannveig Bollè Anderzén, butikksjef, interiørkonsulent og boligstylist hos Møbelringen Bjerkvik. 
Rannveig Bolle-Anderzén, butikksjef, interiørkonsulent og boligstylist hos Møbelringen Bjerkvik. 

En bugnende, sjarmerende butikk med interiør- og styling-tjenester på øverste hylle skaper fornøyde kunder over hele regionen. 

– Enten du selger bolig og trenger råd, eller vil benytte deg av en styling-pakke, så hjelper vi deg. Trenger du hjelp, tips, råd eller rett og slett vil delegere innredning av ny eller gammel bolig – vi fikser det. Det spiller ingen rolle hvor lite eller stort det er, det er bare å ta kontakt eller å komme innom butikken for en prat, sier Rannveig.

Skal være gøy

Interiør kan være gøy. Det kan også være en øvelse i å manøvrere seg i mylderet av varer og impulser. Men selv om det er mye som rører seg på interiørfronten for tiden, er det én ting som er aller viktigst å tenke på, ifølge boligstylisten i Bjerkvik.

– Det er mye trendy og nytt som er fint, men det viktigste er jo din personlige stil, hva er det som er deg? Det står høyt i kurs. Godt interiør er ikke bare et fint bilde i et magasin, men snarere det du finner ut at du trives best med selv.

Rannveig Bolle-Anderzén
Det kan være en øvelse i å manøvrere seg i mylderet av varer og impulser, men det handler litt om å ha det gøy og finne sin egen stil og hva man trives med, forteller boligstylist Rannveig hos Møbelringen Bjerkvik.

– Hvordan finner man sin egen stil?

– Du kan sette deg i en sofa, og alt bare klaffer. Du ser noe som treffer deg, får inspirasjon hos en venn eller etter en reise. Når man tenker “yes”, og får den gode følelsen i kroppen – det er de tingene du kommer til å trives med i hverdagen, forklarer butikksjefen. 

Det er nemlig mange som ikke vet hva de vil ha før de ser det med egne øyne, forteller interiørstylisten i Møbelringen Bjerkvik.

– Derfor synes vi det er så fint å kunne la kundene tusle rundt og bli inspirert i en interiør-oase som oser av sjarm og kvalitet.

Rannveig Bollè Anderzén

Gamle trender vender tilbake

Det er mange retroinspirerte møbler og farger som er inspirert av 60- og 70-tallet som er inn i tiden. Nordisk stil og den “naturlige looken” er veldig fremtredende, og materialer som hvit eik og sort kombinert med svart metall og tekstiler som velour og cordfløyel står i fokus.

Vi ser også mørkere farger, særlig mørk eik og valnøtt er populært.  Det legges stadig mer vekt på personlig stil, og hjemmene bærer preg av kombinasjoner av flere stilarter, noe som er spennende, forteller Rannveig.

Det er også mye fokus på skreddersydde løsninger, bærekraft og gjenbruk.

Rannveig Bollè Anderzén

Å kjøpe solide møbler og ting som varer er blitt mer og mer viktig for kundene.

Hytta er også blitt den “nye boligen” som flere og flere legger mye omsorg i. Det er ikke ofte man ser den tradisjonelle hyttestilen lenger, forteller Rannveig.

– Folk vil pusse opp eller bygge nytt, og innrede den som hjemme med gode kvalitetsvarer og komfort i fokus. Gjerne med en trendy look. Det er på hytta du skal slappe av og hente deg igjen i en hektisk hverdag.

Interiør er den største interessen til Rannveig Bolle-Anderzén hos Møbelringen Bjerkvik, og hun har mer enn 14 års erfaring i faget.

– Du vet, “kjærlighet til hjemmet ditt” er det nye slagordet til Møbelringen. Å snakke interiør og møbler med hyggelige kunder og hjelpe dem til å trives i sitt eget hjem er det som driver meg. Praten om alt fra den lille sofaputa til totalinnredning av hele huset synes jeg er utrolig givende, sier hun.

Starten

Møbelbutikken i Bjerkvik har lange røtter. Vi skriver tidlig 80-tall da daglig leder Jan Øvergård satte i gang med markedsundersøkelser, lette etter det perfekte lokalet og begynte å bygge stein på stein for å skape en butikk med godt tilbud og miljø.

Møbelringen Bjerkvik har i dag en bugnende butikk med fem årsverk pluss ekstrahjelp som stiller opp i helger og høytider. De har også egne sjåfører og deltidsarbeidere som bidrar til det gode tilbudet om frakt.

Vi kjører land og strand rundt og har svært rimelig utkjøring.

Jan Øvergård

I tillegg har vi henger kundene får låne gratis, sier møbelgründer Jan.

Det er mye som tyder på at Jan har oppnådd det han satt og så for seg for snart 40 år siden.

– Han er en arbeidshest og fantastisk mentor som stiller opp når det trengs. Han har en bra stå-på-vilje, og det er en kultur som har spredt seg i hele kollegiet.

Den gode kulturen er blitt ryggraden i drifta vår, avslutter Rannveig, som ser frem til å ta vel imot nye og gamle kunder som ønsker litt inspirasjon og hjelp til møblering av hjem og hytte.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Møbelringen Bjerkvik


Møbelringen er din lokale møbelspesialist som tilbyr kvalitetsmøbler til det norske folk. Hos Møbelringen Bjerkvik har du muligheten til å skreddersy møblene etter dine ønsker. Du kan velge mellom et bredt utvalg tekstiler og farger, treverk og størrelser.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.