Ved Lofoten Brygge kan du bo midt i et ferieparadis

Den er obligatorisk for besøkende og en fryd for de fastboende. På Lofoten Brygge kan du leve hverdagen din en etasje over kaipromenaden i Svolvær.

Det er kjent som ett av de mest attraktive stedene i hele Nord-Norge. Det er ikke uten grunn. Sjarmerende byliv kombinert med panoramautsikt over innseilinga til Lofotens hovedstad gjør at kaipromenaden i Svolvær topper listene over Nord-Norges mest gjestmilde steder.

Ved Lofoten Brygge kan du bo midt i et ferieparadis
Ved Lofoten Brygge kan du bo midt i et ferieparadis. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Et fenomen

Siden tidlig 90-tall har kaipromenaden blitt utvidet og utviklet. Den sjøvendte bystripa har siden utbyggingen av nabobygget “Thorshavn” utviklet seg til å bli et fenomen, viden kjent også utenfor Svolvær og Lofoten. Nå er det skapt et boligkompleks verd å skrive hjem om på den eneste gjenværende bygge-tomta på området.

Lofoten Brygge en del av livet langs bryggekanten i Svolvær.
Ved Lofoten Brygge kan du nyte hverdagen langs bryggekanten i Svolvær. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Som nær nabo til den etterhvert så kjente kaféen “Bacalao” er Lofoten Brygge en del av livet langs bryggekanten i Svolvær. Nå kan du drikke morgenkaffen din akkurat her, hver eneste dag. Et steinkast fra torget, med havet, fjellene og et pulserende byliv som nærmeste nabo, er et boligkompleks med 14 nye selveierleiligheter bygget og allerede begynt å fylles med liv.

Se video fra Lofoten Brygge under:

På taket av Lofoten Brygge

DSN Entreprenør fra Lofoten har sin signatur på store deler av kaipromenaden, men dette er et bygg som på mange måter skiller seg ut, og legger til rette for next level sjøvendt boligliv. 

– Arkitekturen er annerledes, og takterrassen er spesiell. Det er ikke så mange bygg i regionen der du kan ta med deg kohorten opp på taket og nyte havet og sola. Med plass til 3-4 forskjellige grupper kan flere familier ha plass til besøk på en fin sommerdag, sier  Steven Henriksen i DSN Entreprenør.

På taket av Lofoten og Lofoten Brygge. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Et godt samarbeid mellom byggherre, arkitekt og entreprenør sikrer gjennomtenkte og fleksible leiligheter. Arkitekten har planlagt prosjektet slik at alle leilighetene får sol på balkongen – hvor lange late sommerdager kan nytes med fjell og hav så langt øyet kan se. 

– Annonse –

– Vi er svært tilfredse med samarbeidet gjennom hele byggeperioden og håper kjøperne av leilighetene er fornøyde med deres nye hjem.

Byggherre Cetho Eiendom
Trivsel og storslått utsikt fra Lofoten Brygge. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Trivsel og storslått utsikt

Mange av leilighetene er allerede solgt, og de nye beboerne har funnet seg godt til rette. 

– Tilbakemeldingene er veldig gode. De er strålende fornøyd med sluttprodukt og vi er veldig stolt over resultatet, sier Henriksen.

Felles for alle leilighetene er balkong og storslått utsikt over Svolvær havn, fjell så langt øyet kan se, balkong med gode solforhold, gjennomtenkt planløsning i moderne og praktisk utforming. Fra nette to-roms på 59 kvadratmeter til fireroms á 147 kvadratmeter. 

Ved Lofoten Brygge kan du ta heis ned til kafélivet. Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Heis til kafélivet

Boligene går over fem etasjer med parkeringskjeller i underetasje, med heis direkte ned til bilen eller kafélivet på Bacalao. Et steinkast unna finnes et utvalg av kaféer og restauranter, og dagligvarehandel, butikker og treningsstudio ligger en rusletur unna. 

Foto: (c) Steven Henriksen /Nordfra.no

Vakker og barsk natur i kombinasjon med kafeèr og byliv i Svolvær. Foto: (c) Stian Aasegg /Nordfra.no

For dem som foretrekker å bryne seg på naturen – ikke bare se på den – er turløypene og fjellene rett innenfor rekkevidde. Vågan kommune er kjent for naturskjønne omgivelser, et aktivt idrettsmiljø, varierte kulturtilbud og gode oppvekstsvilkår for barn og unge.

– Uansett hvilken livsfase du er i, skal leilighetene være praktiske. Felles for leilighetene er en arealeffektiv planløsning med gode lysforhold, store glassflater og moderne utforming. Kvalitet i materialvalg og løsninger gir godt utgangspunkt for din egen drømmebolig, avslutter Henriksen hos totalentreprenør DSN.

Leverandøroversikt.

Vi gratulerer med nye Lofoten Brygge, og takker for oppdraget.


DSN Entreprenør har vært totalentreprenør ved byggingen av Lofoten Brygge i Svolvær.

DSN Entreprenør AS leverer entreprenørtjenester over hele Lofoten. Vi har lang erfaring som totalentreprenør på små og store prosjekter. Som medlem av Mesterhus siden 1983 har vi i flere tiår oppført en rekke eneboliger over hele regionen. Vi utvikler også boligområder selv, og besitter flere eiendommer.

Prosjektleder: Rolf Dahlberg
Nettside: dsn-as.no

Betong og Entreprenør har levert råbygg i betong ved byggingen av Lofoten Brygge.

Betong & Entreprenør AS holder til i Kabelvåg i Lofoten, og leverer tjenester primært fra Saltfjellet og nordover. B&E produserer i hovedsak Con-Form, Bubbledeck og andre betongelementer.  -Vi bygger i Betong- .

Adm. direktør: Trygve Nilsen
Nettside: betong-entreprenor.no

Bubbledeck har levert rådgivning innen geoteknikk og byggteknikk med fokus på sine sammarbeidspartnere i Betong og Entreprenør.

Gjennom våre rådgivende tjenester streber vi å tilpasse oss entreprenøren, og sørger for at det ikke blir overforbruk av materialer.

Prosjektleder: Harald Rosendahl
Nettside: bubbledeck.no

Norsk Stål AS avd Harstad har levert armeringsstål til Lofoten Brygge i tett samarbeid med Betong og Entreprenør AS.

Norsk Stål AS er en landsdekkende produksjon- og distribusjonsvirksomhet innen stål og metaller.

Prosjektleder: Torunn Stien
Nettside: norskstaal.no

Deco Systems AS har levert listefrie løsninger rundt vinduene ved nye Lofoten Brygge.

Decosystems AS ønsker å være en bidragsyter til å utvikle bygge bransjen i en mer effektiv, og miljømessig riktig retning. Vi leverer listefrie løsninger, innkassingsystemer for rør og ventilasjonskanaler, gjennomfarget listverk, samt dekorprodukter som rosetter, søyler, veggdekor etc. Alle våre produkter tåler fuktighet.

Prosjektleder: Johnny Hoff
Nettside: decosystems.no

Indira har utført byggeledelse på prosjektet. Vi takker Cetho for oppdraget på Svolværs beste leilighetsbygg.

INDIRA ble startet opp høsten 2013 som et samarbeid mellom sivilingeniørene Terje Ingebrigtsen og Trond Mikaelsen, som begge har lang erfaring innenfor bygge- og anleggsbransjen.

Prosjektleder: Robert Strandås Blix
Nettside: indira.no

GK Sortland har levert og montert ventilasjon ved Lofoten Brygge.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet.

Prosjektleder: Roy Emil Johannesen
Nettside: gk.no

Nobel Rør Installasjon AS har levert sanitær, varme og sprinkleranlegg ved Lofoten Brygge.

Nobel Rør Installasjon AS jobber innen varme og sanitær og tar alle typer rørleggeroppdrag; fra små serviceoppdrag hos private kunder til større prosjekter og nybygg.

Prosjektleder: Kristian Hansen
Nettside: nobror.no

Lofoten Elektro har levert alt av totale elektroinstallasjoner ved Lofoten Brygge.

Lofoten Elektro AS er en elektroentreprenør som leverer produkter og tjenester til offentlig og private næringsliv, industri, maritim og privatmarkedet.

Prosjektleder: Robert Helberg
Nettside: lofotenelektro.no

Byggservice Nord AS har levert alt av parkett og fasade ved Lofoten Brygge.

PARKETT blir brukt nesten på alle nybygg i dag. Vi er eneimpotør på Baltic Wood Parkett i Norge. Denne parketten er produsert med en kjerne av Skandinavisk trevirke, som er sent voksende. Vår parkett levers derfor med 30 – års garanti i Norge.

Daglig leder: Øystein Kvammen
Nettside: byggservicenord.no

Svolvær blikkenslager har levert og montert beslag og blikkenslagerarbeid ved Lofoten Brygge.

Svolvær Blikkenslagerverksted As har i mer enn 30 år levert blikkenslagertjenester og produkter til tak, fasader og ventilasjon i hele Lofoten. Vi betjener både private, næringsdrivende og offentlige kunder. Vårt verksted og kontor ligger i Verftsgata 43 på Hjellskjæret i Svolvær. 

Daglig leder: Bjørn
Nettside: svoblikk.no

Lås, beslag og automatikk ved Lofoten Brygge er levert og montert av Lofoten Låsservice AS.

Vi er et selskap med lang erfaring og kompentanse som alltid stiller til de utfordringer dere har for verdisikring. Vår kompetanse sikrer dere den rimeligste og beste løsningen hvor vi utfører både besiktigelse, produksjon, montasje og service.

Daglig leder: Sture Larsen
Nettside: lofotenlas.no

K.Simonsen Transport AS har stått for transport av betongelementer i samarbeid med B&E Entreprenør til Lofoten Brygge.

Vi tilbyr det meste innen transport, kraning, tungbilreparasjon og har egen vaskehall for tunge kjøretøy.

Daglig leder: Kurt Simonsen
Nettside: kurtsimonsen.no

Byggmakker Svolvær har levert alt av byggevarer til Lofoten Brygge.

Vi i Byggmakker legger til rette for at du skal lykkes, enten du skal i gang med et lite eller stort prosjekt. BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. Vi har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet.

Daglig leder: Pål Berg
Nettside: byggmakker.no

Les også:

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.