NORDLAND | Annonseinnhold

JKE Design Narvik ble starten på en felles drøm for de to venninnene

Venninnene Betina Liljebakk og Helene Simonsen har bestandig hatt et ønske om å starte noe sammen. Da JKE Design Narvik ble lagt ut for salg, nølte de ikke lenge før de kastet seg rundt.

– Det var nå eller aldri, sier Helene Simonsen og Betina Liljebakk.

Med samme giv og interessefelt har de kreative kvinnene, så lenge de har kjent hverandre, hatt et ønske om å gjøre noen sammen. Så kom muligheten til å ta over den velkjente kjøkkenbutikken JKE Design Narvik. 

Venninnene Betina Liljebakk og Helene Simonsen hadde en felles drøm, og nylig overtok de JKE Design i Narvik.
Venninnene Helene Simonsen og Betina Liljebakk hadde en felles drøm, og nylig overtok de JKE Design Narvik.

–  JKE Design har fokus på kvalitet, godt håndverk og bærekraft, og vi er utrolig glade for å være en del av dette. De er en stor aktør, og det er trygt og godt å ha den ramma rundt oss i butikkdrift. Vår filosofi er å tilby noe mer enn et standardkjøkken, sier Simonsen.

Hjem til å trives i

Helene Simonsen har blant annet vært salgssjef for Narvikfjellet og er lidenskapelig opptatt av hjem til å trives i. Betina Liljebakk er grafisk designer og brenner for interiør, og med erfaring fra snekkerfirma og lederstilling i Bolia har hun både teft for forretningsdrift og øye for detaljer.

Hos JKE Design Narvik kan du hente inspirasjon på nærmere 300 kvm med interiørløsninger.

I butikken inviterer de nå til en smakfull opplevelse av kreative løsninger, gøyale komposisjoner og tidløs design. Over to etasjer på til sammen nærmere 300 kvadratmeter byr de på inspirasjon til både det gode kjøkkenlivet, herlige bad og sømløse garderobeløsninger. 

– Vi forhandler også Ygg&Lyng, Vipp, Gubi, Nordal, Lampefeber, SACKit og FLOS.

Vi opplever daglig at de som kommer innom, ikke vet at vi har én to etasjes butikk, med masse inspirasjon til et helt hjem, forteller de to venninene.

Du finner mange godbiter i butikken og katalogenehos hos JKE Design Narvik.

Selv om de tok over 1. januar 2020, akkurat da coronaen kom dalende, har mottakelsen vært svært god.

Det var ikke den enkleste starten, men etterhvert ble vi gledelig overrasket over hvor mange som kommer i butikken og kjenner til oss, det er rett og slett utrolig hyggelig, sier Liljebakk.

Faglig veiledning

Mange kommer innom med konkrete ønsker, fulle av inspirasjon og idéer, mens andre er på jakt etter mer hjelp og veiledning. 

– Mange som kommer innom, kan komme med helt konkrete løsninger og kombinasjoner og er helt klare på hva de ønsker. Andre igjen kan være helt blanke og trenger veiledning og inspirasjon.

Helene Simonsen hjelper kundene med faglige råd både i butikken, mens også gjennom hjemmebesøk ute hos kundene.

Alle har ulike ønsker og behov som vi er med på å kartlegge slik at kunden får et funksjonelt kjøkken som dekker akkurat deres behov, sier Liljebakk og Simonsen, og legger til:

– Det er rett og slett utrolig gøy å få være med på en slik prosess!

At JKE Design er kvalitetskjøkken med et hav av muligheter, er noe mange får øynene opp for også gjennom tv-programmet Eventyrlig Oppussing.

Betina Liljebakk og Helene Simonsen stortrives på jobb og synes det gøy at blant annet Eventyrlig Oppussing bruker JKE kjøkken i sine programmer.

– Mange kunder kommer innom etter å ha blitt inspirert av programmet.

Designer og programleder Halvor Bakke og hans snekkerteam Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset sverger ofte til JKE design når de fornyer kjøkken i prosjektene som vises i tv-programmet.

Hjemmebesøk

Det mange kanskje ikke vet, er at også Betina og Helene hos JKE Design Narvik har mulighet til å dra på hjemmebesøk for å designe løsninger for kundene sine. De måler, tegner og skreddersyr løsninger helt gratis, noe som sparer kundene for mye jobb og hodebry.

Tar du turen innom JKE Design Narvik så er Helene og Betina klare for å gi deg gode råd til oppussingen.

– Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring om behovet skulle være der. Skulle du ikke ha konkrete ønsker, så får du kyndig veiledning fram til et godt resultat. Gjennom god dialog med kundene kommer vi frem til hva de trenger og ønsker seg, sier de.

Kjøkkene fra JKE Design kan tilpasses utradisjonelle mål og skreddersys til hver enkelt kunde.

JKE er en av kjøkkenleverandørene som har størst utvalg på skrog. De kan tilpasses til utradisjonelle mål, noe som gjør at man kan få utnyttet plassen på en spesiell måte. 

– Man kan gjøre hva som helst så lenge man har en idé, også i utradisjonelle rom. Og det gjelder ikke bare kjøkken, vi har også gode og kreative løsninger til bad, garderobe og stuen, sier butikkeierne.

Mange tar turen innom butikken hos JKE Design Narvik for å hente inspirasjon.

Naturen inn i hjemmet

JKE Design er kjent som en premissleverandør for den skandinaviske stilen som får naturen inn i hjemmet med tre og naturmaterialer. Men også her er det en stilmiks med forskjellige kvaliteter og stiler.

Den skandinaviske stilen er blitt svært populær hvor du får naturen inn i hjemmet med tre og naturmaterialer.

– Trender varierer hele tiden, men dette er kjøkken og bad som varer i mange, mange år. Det viktigste er å gjøre ditt hjem til ditt hjem med din egen personlige stil. Det handler mye om å finne en helhet som resonnerer med dem som skal bo der, sier Betina Liljebakk.

For mange er JKE synonymt med kvalitet. Det betyr ikke nødvendigvis at det trenger å være veldig kostbart. 

– Vi har kjøkken med solid JKE kvalitet i flere ulike prisklasser, inkludert mange rimelige og gode løsninger, sier butikkeierne.

Betina Liljebakk
Helene Simonsen

Tar du turen innom JKE Design i Narvik vil du kunne få gode innspill og faglige tips fra to dedikerte interiørkonsulenter, i tillegg kan du vandre rundt i flotte utstillinger og se for deg hvilken stemning du ønsker å skape i ditt hjem.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.