Haneseth Kirkenes ønsker mer fokus på elsikkerhet i boliger og næringsbygg

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!

Store arbeidsmengder til tross, Haneseth Kirkenes ønsker å slå et slag for elsikkerheten, og anbefaler både private og næringslivet å gjennomføre el-sjekk av boliger og næringsbygg.

Et svært godt rykte og et av Nord-Norges ledende elektrokonsern i ryggen, har gjort sitt for at arbeidsmengden er stabilt høy for Haneseth Kirkenes.

Ådne H. Jenssen, daglig leder i Haneseth Kirkenes.
Ådne H. Jenssen, daglig leder i Haneseth Kirkenes.

Det er hektiske dager i Finnmark, men vi ønsker ennu mer fokus på elsikkerhet.

Ådne H. Jenssen

– Dette er ei næring i konstant utvikling, og vi ønsker å bidra mer vår lange erfaring og fagkompetanse for ekstra trygghet og sikkerhet i alle typer bygg, forteller Ådne H. Jenssen, daglig leder i Haneseth Kirkenes.

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Nå kan vi også tilby el-sjekk av boliger, næringsbygg og landbruk.

Ådne H. Jenssen

Sertifiserte ansatte

Haneseth Kirkenes har sertifisert to av sine ansatte for å kunne tilby el-sjekk av boliger og næringsbygg for sine kunder.

Prosjektleder og serviceingeniør Jens-Kristian Jenssen er en av dem. 

Daglig leder Ådne H. Jenssen og prosjektleder og serviceingeniør Jens-Kristian Jenssen er fornøyd med å kunne tilby el-sjekk til sine kunder.

– Når vi utfører en el-sjekk går vi gjennom det hele elektriske anlegget, alt fra inntakssikringer, jordingsanlegg, materiell og utstyr, til bruk av skjøteledninger og lignende.

Jens-Kristian Jenssen

Her kan man avdekke feil og mangler man kanskje ikke ville oppdaget uten et slikt tilsyn, forklarer Jenssen. 

Det er naturligvis en stor trygghet å vite at boligen din, bedriften din eller gården din har et velfungerende elektrisk anlegg.

– Vi hjelper kunden å sørge for at det elektriske er i henhold til kravene. Finner vi feil kan vi utbedre disse.

Jens-Kristian Jenssen

Haneseth – din elektriker i Kirkenes.

Vi prosjekterer og utfører service på alle typer elektriske anlegg. Vårt markedsområde er i hovedsak Kirkenes og omegn

Penger å spare

Det er flere fordeler ved å ha utført en el-sjekk. En av dem er et bevis på at alt er i henhold til kravene.

– Forsikringsselskapene har ei fin ordning med å belønne kunder som ha el-sjekk å vise til. Et eksempel er landbruksnæringen, som kan redusere opptil tredve prosent på forsikringspremien.

Jens-Kristian Jenssen
Haneseth Kirkenes sørger for viktig dokumentasjon av jobben som er utført, noe som er viktig blant annet med tanke på forsikringer.

Med andre ord vil det ikke bare innebære en tryggere hverdag, men også kunne være ei svært så lønnsom investering. 

Det er krav til internkontroll i næringsbygg, men fokuset på dette har nok ikke vært så stort og dermed er det kanskje ikke så mange som er klar over det heller, mener Jens-Kristian.

Behovet i markedet for slike kontroller er nok ganske stort.

Jens-Kristian Jenssen

Jevnlig oppfølging

Næringsbygg bør ha en el-sjekk hvert tredje år. Utstyr og anlegg utsettes for ytre påvirkning, aldring og skader, noe jevnlige kontroller kan avdekke. 

Privatboliger bør ha en slik sjekk hvert femte år.

Jens-Kristian Jenssen
Trygghet er det viktigste vi leverer, sier Ådne H. Jenssen, daglig leder i Haneseth Kirkenes.

Trygghet i det elektriske anlegget må alltid være øverste prioritet for å unngå ulykker og brann. En jevnlig oppfølging og el-sjekk sikrer at anlegget er i henhold til forskriftene, og vil samtidig kunne gi lavere kostnader til blant annet forsikringer, samt bidra til en høyere boligverdi.

– En totalpakke som vi anbefaler på det varmeste, og hvor kundene skal kunne slippe å uroe seg for eventuelle feil og mangler ved det elektriske anlegget, avslutter Ådne H. Jenssen, daglig leder hos Haneseth Kirkenes.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!

Annonsørinnhold | Haneseth Kirkenes 


Haneseth Kirkenes AS ble etablert i oktober 2014. Vi prosjekterer og utfører service på alle typer elektriske anlegg. Vårt markedsområde er i hovedsak Kirkenes og omegn.

Haneseth Kirkenes AS
Besøksadresse
Hessengveien 5
9912 Hesseng
Felles telefon/mail
Tlf sentralbord: 75 40 20 50
E-mail:kirkenes@haneseth.no

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.