Din Rørlegger Narvik hjelper mange kunder med å unngå dyre vannskader

Din Rørlegger Narvik opplever ofte å måtte hjelpe mange kunder med akutt rørleggerhjelp. Å være oppmerksom på de første tegnene kan være avgjørende for deg som huseier.

– Alle hus trenger omsorg, og som vvs-ekspert er vi en kyndig gjeng med fagfolk som synes det er inspirerende å kunne hjelpe, sier rørlegger-gründer Fredrik Johansen.

Daglig leder Fredrik Johansen. Rørleggermester med 23 års erfaring.

Det kan starte med noen små dråper med vann der det helst skulle vært tørt, eller avløpsrør som er på overtid og begynner å gi etter. 

For det er kanskje få ting vi tenker så lite over, men som samtidig er av så avgjørende betydning for hverdagen vår, som rør og avløp. Kommer ikke vannet når vi skrur på kranen blir det fort krøll i rutinene. Og fungerer ikke avløpet som det skal, havner velvære og trivsel fort i baksetet.

Heldigvis kan mange overraskelser unngås ved at man ligger i forkant, vedlikeholder og tar vare på både systemer og utstyr i hus og hjem.

– Alle hus trenger omsorg. Å holde et øye med ting er viktig, og det er mange ting som krever årlig service for å fungere optimalt. Det være seg gulvvarmeanlegg, varmtvannstanker, kraner med mer.

Fredrik Johansen

Med jevnlig service og oppfølging får du bedre kontroll og forutsigbarhet, og sikrer deg mot de store overraskelsene, forklarer Fredrik Johansen hos Din Rørlegger Narvik.

Solid erfaring

Johansen vet hva han snakker om. Innimellom renovering av bad og røropplegg i nye hus og hytter, ringer telefonen ofte med akutte tilfeller. For Johansen har det blitt en livsstil å trå til når kunden trenger det som mest. Og det er akkurat sånn han liker det.

De ansatte hos Din Rørlegger Narvik har solid erfaring og kan hjelpe kundene med et bredt felt av tjenester innenfor VVS.
De ansatte hos Din Rørlegger Narvik har solid erfaring og kan hjelpe kundene med et bredt felt av tjenester innenfor VVS.

– Det er hektisk, men vi synes det er gøy når det er litt trøkk. Det skal være litt utfordringer å bryne seg på, smiler rørlegger-gründeren.

Til sommeren er det ti år siden Fredrik startet opp for seg selv. Han hadde lyst til å styre sin egen hverdag og skape noe eget. Utgangspunktet var å drifte for seg selv med sin egen servicebil.

Så ballet det på seg. Nå er firmaet medlem av Norges største rørleggerkjede: VVS-eksperten. 

I dag er de fem ansatte – pluss to lærlinger – med solid praksis og erfaring i faget. Som medlem av VVS-eksperten tilbyr de produkter fra øverste hylle innen innredninger, dusjer, kraner og andre produkter som hører med. Bedriften har også Mesterbrev, og er en pålitelig VVS-leverandør for kunder i hele Narvik og omegn. 

Stort behov for lærlinger

Det er et stort behov for lærlinger i bransjen, men i samarbeid med opplæringskontoret har Din Rørlegger Narvik gode rutiner for opplæring og rekruttering.

– Vi prøver å ligge langt fremme i skoen for å få rekruttert lærlinger. Med tanke på at det er kun to skoler i Nordland der det utdannes rørleggere, er det en aktiv prosess å få folk ut til distriktene igjen. Det er et veldig reelt problem for hele bransjen.

VVS-lærlingene får mulighetene til å gå ett år på yrkesskole, etterfulgt av tre og et halvt års læretid ute hos bedrift. Det betyr i praksis at du kan være i full jobb ett år etter ungdomsskolen.

Bransjen har tilrettelagt for lærlinger hvor du etter et år på fagskole kan gå 3,5 år læretid i bedrift.

Etter kun ett år kan du tjene egne penger og fortsette utdanningen med kveldskurs ved siden av lærlingetiden.

Fredrik Johansen

De ansatte og lærlinger hos Din Rørlegger Narvik er blitt en sammensveiset gjeng som går godt overens, forteller Johansen.

Arbeidsdagene er som regel fulle av action, og vi bistår der det trengs, samt følger opp jevnlige serviceavtaler og vedlikeholdsintervaller hos våre kunder. 

Fredrik Johansen
Daglig leder Fredrik Johansen hos Din Rørlegger Narvik stortrives i jobben sammen med sine gode kollegaer. Foto: Michael Ulriksen.

VVS-faget er en livvstil. Jeg stortrives i jobben og er veldig fornøyd med valget, ikke minst på grunn av gode kolleger. Vi har det bra på jobb, og vi har ansatte med yrkesstolthet og høy kompetanse i jobben, avslutter Fredrik.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Din Rørlegger Narvik AS


Rørleggerbedrift som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Narvik og omegn.
Vi påtar oss det meste innen rørleggerfaget, og bedriften har også Mesterbrev. Tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.