NORDLAND | Annonseinnhold

Bravida Narvik ser en stor optimisme i en by i stor utvikling

Med det over 1000 meter høye Fagernesfjellet i ryggen og svimlende utsikt mot fjorden, bygges et nytt kapittel i Narvik sin historie.

I det nye boligområdet i “by1”, som lokalbefolkningen kaller byen sin, tennes lyset i hus etter hus.

Montørene i Bravida Narvik har hatt denne utsikten som en del av hverdagen i en lengre periode. De har levert fra seg ti smarte boliger i det populære, nye boligområdet, og ytterligere seks er underveis.

– Vi er utrolig stolt av å ha vært og fortsatt være en del av dette, sier fungerende daglig leder i Bravida Narvik, Daniel Arnesen.

Fungerende daglig leder i Bravida Narvik, Daniel Arnesen er stolt over jobben som gjøres i Narvik.

Variert hverdag

Fra å få på plass elbil-lader på husveggen til fru Hansen, til de store industri-kundene og signal-prosjektene i Narvik. Ved hjelp av 28 ansatte – 17 montører og seks lærlinger – bidrar Bravida Narvik til strøm, varme og smarte løsninger til en region i vekst.

De ansatte hos Bravida Narvik har en variert hverdag med installasjon av alt fra elbil-ladere til store komplekse prosjekter.
De ansatte hos Bravida Narvik har en variert hverdag med installasjon av alt fra elbil-ladere til store komplekse prosjekter. På bildet Ketil-Andre P Hansen, montørbas.

Det er inspirende å kunne bidra med kompetanse på en så stor bredde av spennende prosjekter.

Daniel Arnesen
Montørbas Kristian Andre Langsett under installasjon i Narvik.

Den sterke merkevaren

Du kjenner høyst sannsynlig igjen logoen og har garantert hørt om dem. Bravida er nemlig et selskap som blir stadig mer tilstedeværende i hele Skandinavia.

Med sine høyt kvalifiserte ansatte installerer og vedlikeholder Bravida anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet.

Video om Bravida 100 år.

Ifølge Arnesen er det mange fordeler med Bravida-konsernet som kommer godt med også lokalt.

– Bravida er en stor organisasjon som har fantastiske løsninger for HMS, HR, IT-hjelp, markedsføring. Vi har veldig mange som bistår og setter og struktur for oss, samtidig som man har lokal frihet.

Bravida Narvik er en del av en godt innarbeidet og anerkjent merkevare i hele Skandinavia. På badet: Torje Sivertsen, montørbas.

Fremtiden

Arnesen har jobbet hos Bravida Narvik de tre siste årene, og fungert som daglig leder siden august 2021. Han forteller om en enorm optimisme i Narvik akkurat nå.

Det er spennende tider i Narvik, det er det ingen tvil om.

Daniel Arnesen

Med muligheter for Alpin-VM 2027, stor Aker-satsing i byen, bygging av hydrogenfabrikk, ny ro-ro-kai og mer til, råder det en stor optimisme i Narvik.

Bravida Narvik jobber med mange spennende prosjekter i regionen. På bildet lærling Herman Jenssen.

I tillegg skjer det svært mye spennende på styringen og energieffektivisering av boliger og næringsbygg, hvor blant annet bygningene vi bor og jobber i får stadig flere tekniske funksjoner.

Utover grunnleggende funksjoner vil også kravene til digitale og bærekraftige løsninger som automatisering, energioptimalisering, solenergi og ladestasjoner for elbiler fortsette å øke i årene som kommer, forteller Arnesen.

Smart skole

Første skoledag i 2021 kunne studentene ved UiT Narvik, Norges Arktiske Universitet, ta i bruk et kraftig oppgradert campus. I Narvik kan du studere til å bli ingeniør, teknolog, økonom eller sykepleier, og der framtidens kompetanse skapes, hører selvfølgelig framtidens teknologi hjemme. 

Kunden sitter igjen med et energieffektivt og stabilt bygg, og elevene sitter igjen som vinnerne.

Daniel Arnesen
 Daniel Arnesen og Torje Sivertsen sammen med resten av Bravida Narvik ser en spennende utvikling av byen.

Et tre etasjes tilbygg med en prislapp på 150-200 millioner kroner er realisert og integrert med ny teknologi.

– Det er ekstra spennende med prosjekter som satser på energieffektive og smartere bygg. UiT-jobben var rett og slett veldig omfattende, og med et bredt spekter av gode løsninger, sier Arnesen.

Blant løsningene som ble integrert var alt fra selvregulerende solskjerming til Co2-sensorer som måler når ny luft må inn og gammel luft ut. Svært gode løsninger som legger til rette for et godt læringsmiljø.

Bidrar der de trengs

Bravida Narvik trives like godt med å oppgradere strømskapet eller montere elbil-lader i private hjem, som å jobbe med komplekse løsninger på de virkelig store prosjektene.

Vi liker oss veldig godt i privatmarkedet, og ønsker oss enda flere telefoner om stort og smått vi kan bidra med, forteller Arnesen.

Både Bravida-konsernet sentralt og Bravida Narvik er i kraftig vekst og har spennende planer for fremtiden.

Målet til Bravida Narvik er at bedriften innen få år også skal implementere ei trefaglig avdeling med ventilasjon og rør, i tillegg til dagens elektrodrift.. 

Fungerende daglig leder av Bravida Narvik, Daniel Arnesen

Hovedmålet for fremtiden er å kunne gi et helhetlig tilbud til alle våre kunder, avslutter daglig leder Daniel Arnesen hos Bravida Narvik.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Bravida Narvik


Bravida gir bygninger liv – døgnet rundt, hele året. Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.