2tal Utemiljø Anleggsgartner skaper spenstige uteområder i nord

Takket være 2tal Utemiljø Anleggsgartner har Strandkantens siste boligprosjekt blitt noe helt utenom det vanlige.

Strandkanten i Tromsø ligger majestetisk plassert ut mot sundet, med et utemiljø utenom det vanlige. Prosjektet SKIR sine 74 leiligheter og 6 bryggehus skiller seg ut med noe helt unikt.

Prosjekt SKIR sine 74 leiligheter og 6 bryggehus.

Uteområdet og taket av parkeringshuset er omgjort fra ingenting til en trivelig oase med grøntområde og liv – og med små golfbaner.

SKIR et av prosjektene som virkelig skiller seg ut, og som vi er veldig stolte av. 

Daglig leder Arnt Hansen
2tal Utemiljø Anleggsgartner har vært med å skape en trivelig oase med grøntområde og med små golfbaner.
2tal Utemiljø Anleggsgartner har vært med å skape en trivelig oase med grøntområde og med små golfbaner.

Det har vært krevende på mange måter, men arkitekten har tenkt ut en veldig god unyttelse av plassen som gir liv til området, sier avdelingsleder i Tromsø, Christian Breines hos 2tal Utemiljø Anleggsgartner. 

Avdelingsleder i Tromsø, Christian Breines hos 2tal Utemiljø Anleggsgartner foran prosjektet SKIR i Tromsø.

En viktig miljøskaper

Det er ikke få steder i Nord-Norge hvor små og store kan boltre seg utendørs takket være 2tal Utemiljø Anleggsgartner. Med grønne hender og dyktige fagfolk har de bidratt til mange flotte uteområder i nord. Selskapet med hovedkontor i Narvik og avdeling i Tromsø er en viktig støttespiller til den sterke bygg- og anleggsbransjen i nord.

2tal Utemiljø Anleggsgartner har vært med å skape mange flotte uteområder i nord. På bildet: Bogdan Darie

– Policyen vår er at ingen jobb er for stor og ingen for liten. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og å se kundens ønsker og behov. Kundene våre er alt fra privatpersoner til entreprenører, stat og kommune, sier Hansen.

Som både anleggsgartner og maskinentreprenør sitter de med en spisskompetanse som løfter store og små prosjekter i landsdelen til neste nivå.

2tal Utemiljø Anleggsgartner har bidratt til flotte utemiljø på prosjekter som nye Evenes skole på Liland, Stein Rokkans plass i Narvik, Fløylia lekeplass, Workinntoppen og SKIR i Tromsø.

Nye Evenes skole og flerbrukshall er bygd i massivtre, og 2tal Utemiljø har hatt ansvar for arbeidet med uteområdet.

I Harstad har bedriften bidratt sterkt til byutviklingen de siste årene. Den store lekeparken, Ottar Håløygs plass, langs kaipromenaden og steinlegging av Rikard Kaarbøs plass er det 2tal utemiljø Anleggsgartner som har stått for.

Lekeparken langs kaipromenaden i Harstad.

– Harstad er en fremoverlent kommune som bruker mye ressurser på å forskjønne og utvikle byen. Det har vært en glede å være en del av dette, sier Hansen.

Suksessoppskriften

Gode medarbeidere, et godt og kollegialt arbeidsmiljø og moderne utstyr er suksessoppskriften for 2tal utemiljø Anleggsgartner.

Vi har fokus på trivsel og produksjon, og vi synes det er viktige elementer for å kunne skape en sunn lønn og lønnsom drift. 

2tal Utemiljø Anleggsgartner AS har 17 fast ansatte som til sammen sitter på stor kompetanse når det gjelder grunnarbeider, vann og avløp, drenering, belegningsstein, mur, landskapsarkitektur og bearbeiding av hager, parker og lekeplasser. 

I vinter sesongen jobber selskapet mye med vintervedlikehold både for kommunene, UNN og private.

Daglig leder hos 2tal Utemiljø Anleggsgartner, Arnt Hansen har stor tru på fremtiden.

– I denne bransjen ligger horisonten et halvt år fram i tid, og det ser veldig bra ut. Vi har absolutt trua på mange spennende prosjekter i regionen fremover, avslutter Arnt Hansen hos 2tal Utemiljø Anleggsgartner.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold 2tal Utemiljø Anleggsgartner.


Vi har bred erfaring innen grunnarbeider, vann- og avløp, drenering, belegningsstein, murer, bearbeiding av hager / parker/ lekeplasser mm. Vi utfører alle typer utomhus arbeider, og har stor kompetanse innenfor disse områdene.


Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.