Full fart og solid utvalg når TOOLS Narvik arrangerte de årlige TOOLS-dagene

Som en del av TOOLS-kjeden er TOOLS Narvik en av Norges ledende leverandører av verktøy, maskiner, industrielt forbruksmateriell og verneutstyr.

Vi møter butikksjef hos TOOLS Narvik Jan-Atle Skogli en flott vårdag i mai. Butikken på bryggekanten rett sør for byens sentrum yrer av liv denne formiddagen, og det er ikke vanskelig å se at det foregår noe ekstra.

Kundene koser seg med litt lett servering mens de instrueres og undervises av de mange ivrige leverandørene som også har tatt turen hit i dag.

Vi møter butikksjef hos Tools Narvik Jan Atle Skogli under de årlige Tools-dagene i Narvik.
Butikksjef hos TOOLS Narvik Jan-Atle Skogli (t.v) var svært fornøyd med gjennomføringen av vårens TOOLS-dager i Narvik. Foto: Michael Ulriksen.

TOOLS-dagene i Narvik

Årsaken til alt oppstyret er de halvårlige TOOLS-dagene som har blitt arrangert hos TOOLS Narvik.

Skogli forteller om et arrangement som avholdes for tredje gang, og som er blitt svært populært på den korte tiden.

– TOOLS-dagene er de dagene i året du får de beste tilbudene i våre TOOLS-butikker. Vi inviterer til to hele TOOLS-dager med gode nettopriser og rabatter på en mengde varer i våre butikker. 

Jan-Atle Skogli

Det var full fart og mange leverandører tilstede under de årlige TOOLS-dagene hos TOOLS Narvik.

Leverandører inviteres også til å være med, og vi byr alltid på noe godt å bite i til de som besøker oss disse dagene, fortsetter Skogli.

Vår måte å jobbe på

Som butikksjef hos TOOLS Narvik er Jan-Atle Skogli en av over 500 kompetente rådgivere i landet som bidrar til å gjøre kundenes daglige drift, både enklere, sikrere og mer lønnsom.

Over 500 kompetente rådgivere i landet som bidrar til å gjøre kundenes daglige drift, både enklere, sikrere og mer lønnsom.

– Hos TOOLS-ansatte strømmer blodet litt fortere når vi kan gi gode råd til kunnskapstørste håndverkere i butikken, eller når vi i samarbeid med innkjøpsdirektører legger en plan for hvordan man kan redusere kostnader og effektivisere driften deres.

Jan-Atle Skogli

Vi har en av landets bredeste vareutvalg, og en lagerhylle som er bygget opp og fylt på med genuin interesse. Kombinert med fagsterke ansatte gjør det oss i stand til å være gode rådgivere, sier Skogli.

De TOOLS ansatte skal kunne gi gode råd til kunnskapstørste håndverkere i butikken

Han forteller at deres store produktutvalg også gir dem mulighet til å tilby en stor mengde tjenester: alt fra opplæring, til kontroll av sikkerhetsutstyr og optimale leveringsløsninger.

SMART leveringsløsning

Salgssjef i region nord, Rune Kvarsnes forteller om deres Smart Service-løsning som gjør det mulig for kundene å få levert utstyr og materiell direkte til sine verksteder eller ut på byggeplass.

TOOLS har som målsetning å gjøre produkter tilgjengelig både i butikk og ute der kunden jobber.

– Våre kunders tid er verdifull, og derfor tilbyr vi en løsning som gjør våre produkter tilgjengelig der kunden jobber. Gjennom våre Smart Services-løsninger kartlegger vi først hva som er kundenes primære behov knyttet til drifts- og vedlikeholdsprodukter.

Jan-Atle Skogli

Skreddersøm

TOOLS skreddersyr en lager- og leveringsløsning, hvor det defineres hva som alltid skal være tilgjengelig av melk og brødvarer.

Hele vareutvalget til TOOLS skreddersys for en optimal lagerstyring.

Vi plasserer så en container eller noen reoler på ønsket lokasjon og følger jevnlig opp og fyller på slik at det ikke blir tomt av noe. På den måten vet kunden at han alltid har det han trenger der han her.

Jan-Atle Skogli
Med Smart Services leveringsløsning legges det tilrette for økt produktivitet for kundene og mer effektiv drift.

Kundenes gevinst ved å velge Smart Services leveringsløsninger er blant annet reduserte lagerkostnader, økt produktivitet og mer effektiv drift.

Næringsliv og private

TOOLS sine kunder er alt fra små enkeltpersonforetak til store konsern innen industri, olje & gass, bygg & anlegg og offentlig forvaltning. Det er profesjonelle brukere, med høye krav til produktenes ytelse og kvalitet.

TOOLS har et vareutvalg som både er rettet mot små enkeltpersonforetak og store konsern, i tillegg til private. På bildet: Frida Wågen.

I alle TOOLS sine butikker skal kundene alltid finne et bredt og solid utvalg av kvalitetsprodukter. Hver enkelt avdeling har også mulighet til å tilpasse sine butikkhyller til kundene og industrien rundt dem.

Det har for eksempel ført til TOOLS Narvik har mer sveiseutstyr i butikken enn andre mange av søsterbutikkene rundt omkring.

TOOLS Narvik har blant annet et bredt utvalg av sveiseutstyr i butikken. På bildet: Tommy Nymann.

– Vår erfaring og nærhet til kunden gjennom en rekke år, har gitt oss en unik forståelse av den norske industrien, både som helhet og i hver enkelt region. Gjennom å tilpasse oss industrien rundt oss blir vi en enda bedre partner for kundene.

Jan-Atle Skogli

Selv om kjeden bygger sine strategier i forhold til å være en god forretningspartner for nærings- og industrikunder, presiserer Skogli at TOOLS også er en kvalitetsbutikk for private. 

Alle som kommer innom får den samme gode servicen og den samme kyndige hjelpen, avslutter butikksjef Jan Atle Skogli hos TOOLS Narvik.

Denne saken er produsert av Nordfra Næring i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Nordfra Næring er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 400 64 888, post@nordfra.no eller les mer her!
Annonsørinnhold TOOLS Narvik – Harstad


TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Med over 500 kompetente rådgivere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom.
TOOLS Narvik
Fagernesveien 12/14
8514 Narvik
Telefon:  64 91 71 50 (kundeservice)
E-post:  ordre.nordland@tools.no
Våre åpningstider:
Mandag – Fredag: 07:00 – 16:00

Produsert av Næring i Nord.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.