NORDLAND | Annonseinnhold

Nordnes Narvik fikser saken

Uansett hva kundene spør om, får de alltid det samme svaret fra Nordnes Narvik. Sånt blir det spennende breddeleverandører av.

De laster malm, de sikrer toglinjer, de leier ut maskiner, de skrur på utstyr og de selger arbeidsklær og verktøy.

Harry Nordnes startet opp som snekker, men styrer i dag et firma med 13 ansatte.
På dagsorden står tjenester innenfor et bredt spekter av tjenester og fagområder.

Bare blitt sånn

Et ufravikelig fokus på å være effektive problemløsere har gjort Nordnes Narvik til en av regionens bredeste og mest spennende leverandører av produkter og tjenester til både private og proffe kunder.

– Det har bare blitt sånn. Målet med Nordnes da jeg startet opp i 2007 var å drive alene som snekker. At jeg i dag styrer et firma med 13 ansatte innenfor et bredt spekter av tjenester og fagområder skyldes nok i hovedsak et sterkt iboende ønske om å alltid bidra til å løse kundenes utfordringer, forklarer Harry Nordnes.

Nordnes AS i Narvik fikser det meste, og strekker seg langt for å løse kundenes utfordringer.

Flerbent

Fra kontorvinduet  hans ser vi over til ”Nordnesbygget”. Med store bokstaver lyser det gule Nordnes-skiltet midt i mot både oss og alle som kommer kjørende på E6-en rett nedenfor.

Flerbent virksomhet med både maskinutleie, serviceverksted og butikk under samme tak.

Herfra drifter Harry og Elin Nordnes sin flerbente virksomhet og har samordnet både maskinutleie, serviceverksted og butikk under samme tak.

Utstyr til private og bedrifter

Godt synlig. Nordnes Narvik ligger ved E6 på Ankenes utenfor Narvik.
Butikksjef Alexander Bergvik og servicetekniker Stian Brandborg viser frem høytrykksvaskere fra Kârcher.

Butikken på Ankenes inneholder både rimeligere kvalitetsprodukter og dyre proffmaskiner. Blant merkene som Nordnes forhandler er høytrykksvaskere fra Kârcher.

Vi selger mye proffutstyr fra Kärcher, alt av tilbehør, har i tillegg alt av service på maskinene. Stian er servicetekniker hos oss, og utfører servicen på vårt verksted, eller kjører ut og tar servicen ute hos kundene, forteller Elin Nordnes.

Lokale fortrinn

I konkurranse med de store kjedene opplever lokalt eide Nordnes og være både konkurransedyktig og i mange tilfeller foretrukket. Det er det flere grunner til.

Thomas Edvardsen og butikksjef Alexander Bergvik viser frem butikken til Nordnes på Ankenes.
Her selges blant annet en solid mengde arbeidsklær til både private og bedrifter i nord.

– For det første opplever vi at stadig flere skjønner at det å handle lokalt gir deg mye mer enn bare produktet og tjenesten du kjøper. Vi opplever også at kundene føler seg tryggere når vi også er autorisert servicepunkt for de ulike merkene vi forhandler, forklarer Elin.

Husqvarna er et av kvalitetsproduktene som Nordnes Narvik forhandler.

Inne i den innholdsrike butikken formidles alt fra bålpannetilbehør, arbeidsklær, rimeligere verktøy, til dyre proffmaskiner, gressklippere og høytrykksvaskere.

Robotene fester grepet

I 2019 er det spesielt ett produkt som har utmerket seg. Robotklippere fra Husqvarna, såkalte Automowere.

Thomas Edvardsen og Alexander Bergvik hos Nordnes Narvik gir deg god veiledning ved kjøp av nytt utstyr.

– 72 klippere er levert og i de fleste tilfellene har vi også montert grensesnorer. Det er en dobling fra i fjor, så det er liten tvil om robotene sakte men sikkert invaderer hagene våre, mener Harry.

I 2019 er det spesielt ett produkt som har utmerket seg. Robotklippere fra Husqvarna, såkalte Automowere.

Eie eller leie

Men du trenger slett ikke kjøpe noe hos Nordnes for å få jobben gjort. Du kan også leie.

Hos Nordnes Narvik kan du både leie eller kjøpe utstyr.

– I dag tilbyr vi lifter, brakker, stilas, minigravere, hjullastere, hengere og annet småverktøy. Også dette er ting vi server og vedlikeholder i eget verksted, forteller Elin og peker ut av vinduet bort mot liftene i andre enden av parkeringsplassen.

Hos Nordnes Narvik har de eget serviceverksted for vedlikehold og reperasjon av maskiner. Stian Brandborg er servicetekniker hos Nordnes Narvik.

Sikrer jernbanesporet og kjører maskiner

Ved siden av butikk, verksted og utleie, har Nordnes Narvik også seks medarbeidere som leies ut som sikkerhetsmannskap til arbeid langs jernbanesporet.

– Dette er en virksomhet vi har mer enn 35 års erfaring fra og som hele tiden har representert en viktig del av omsetningen vår, informerer Elin.

Nordnes Narvik har solid erfaring som sikkerhetsmannskap til arbeid langs jernbanesporet.
På bildet: Tony Nordnes, Daniel Kjelland og Harry Nordnes.

I tillegg til å jobbe på Ofotbanen har disse kompetente fagfolkene også vært utleid til større jernbaneprosjekter andre steder i landet. Flere av de samme guttene er også maskinkjørere som i dag blant annet sørger for at malmen på Narviks nyeste malmkai blir lastet om bord i de respektive båtene.

For alle

Selv om størstedelen av butikkomsetningen skriver seg fra bedriftskunder med faste avtaler, er det i aller høyeste grad også en butikk for menigmann.

Alle velkommen. Butikken til Nordnes på Ankenes utenfor Narvik er rikholdig og åpen for både private og bedrifter.

– Vi opplever enda at folk tror vi er forbeholdt proffmarkedet. Det kan vi herved avkrefte, sier Harry smilende og viser vei i butikken.

Hagemaskiner og sommerutstyr er i ferd med og overlate hylleplassen til vinterens mange hjelpemidler. Blant annet de oransje snøfreserne fra Husqvarna. Uavhengig av sesong står gjengen hos Nordnes klare til å hjelpe.

Fikser det meste. Gjengen hos Nordnes tar gjerne i mot en utfordring.
På bildet: Elin Nordnes, Terje Pettersen, Thomas Edvardsen, Alexander Bergvik, Magne Kristiansen, og Harry Nordnes (foran).

– Det er en sesong for alt, og hos Nordnes skal du finne det du til en hver tid trenger. Og skulle vi mot formodning ikke ha det inne kan vi love deg samme svar som alltid.

Det fikser vi.

Lignende artikler

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.

Nordfra.no samler ikke inn, deler, eller lagrer sensitiv informasjon om våre lesere av magasinet. OK, flott Kontakt oss