Narvik Steinsenter har etablert seg som en solid leverandør av flis, ovner og stein i nord

Narvik Steinsenter satser hardt i nord og har blant annet landsdelens største utstilling av flis, stein og peisovner. På hovedlageret i Narvik har bedriften til enhver tid inne rundt 5000 kvadratmeter med fliser, som også er størst i nord. 

Det er med andre ord ikke uten grunn at Narvik Steinsenter velges av både fagfolk og privatkunder i hele landsdelen. 

– Oppgaven vår er å hjelpe kundene til å få det de egentlig ønsker seg, inspirere og vise frem det siste innen trender.

Det sier daglig leder Rune Flåten hos Narvik Steinsenter.

Å hjelpe kundene med å oppnå et best mulig resultat er noe av det viktigste Narvik Steinsenter gjør, forteller daglig leder Rune Flåten.
Å hjelpe kundene med å oppnå et best mulig resultat er noe av det viktigste Narvik Steinsenter gjør, forteller daglig leder Rune Flåten.

Det er garantert mange i nord som har trådd på ei gulvflis levert av Narvik Steinsenter. Enten det er på et kjøpesenter, en skole eller et hotell i landsdelen, eller kanskje hjemme hos noen med fliser fra den lokale leverandøren.

– Det er særlig viktig for våre proffkunder at vi har et stort lager. Det sparer i mange tilfeller kunden for bestillingstid på flere uker. I tillegg er det enklere for kunden å supplere med fliser eller levere inn rester.

Rune Flåten, daglig leder

Tett på trendene

Samtidig som Narvik Steinsenter har et bredt utvalg, ønsker de å være oppdaterte på trender.

– Vi skal også ha det spesielle som skiller seg ut.

Miljø fra Italienske Mirage og Serien NORR

Narvik Steinsenter holder seg oppdatert på trender ved tett samarbeid med de store, etablerte kjedene som Fagflis og Varmefag.

– I kjedene våre er det ansatte som hele tiden følger med på hva som kommer. Kjedene har også vært flinke til å knytte til seg et mangfold av leverandører, noe som gir oss en bredde i vårt utvalg av både flis og ovn.

Rune Flåten, daglig leder
Narvik Steinsenter er medlem av Varmefag-kjeden som et stort utvalg og solid kompetanse innen blant annet peisovner.
Narvik Steinsenter er medlem av Varmefag-kjeden, og har et stort utvalg og solid kompetanse innen blant annet peisovner, gassovner, stålpiper, biopeiser og rehabilitering av eldre skorsteiner. Her med fagansvarlig for varme Ted Mikalsen.

Narvik Steinsenter forklarer også viktigheten med at de har nye, oppdaterte utstillinger.

– Trenden nå er at formatet på flisene blir større og større, og når trendene endres kan det være vanskelig å se for seg sluttresultatet. Med oppdaterte utstillinger gir det våre kunder muligheten for å se ulike løsninger før de bestemmer seg.

Rune Flåten, daglig leder

Tett oppfølging av fagpersoner

Et stort og bredt vareutvalg, har vært et strategisk valg. Det samme gjelder grepet med å bygge opp teknisk kompetanse innad i bedriften med jevnlig kursing.

Proft verktøy er halve jobben, forteller proffselger Terje Johansen.

– Med murere og ingeniører ansatt hos oss, har proffen og privatkunden tilgang til fagfolk fra start til mål i prosjektet.

Rune Flåten, daglig leder

25 år i bransjen med gode, strategiske valg, dyktige ansatte og med et høyt fokus på fornøyde kunder har gjort Narvik Steinsenter til et førstevalg til svært mange i nord, både fagfolk og privatkunder.

Narvik Steinsenter med showroom hos Byggtorget Lofoten.

– Vi føler oss trygge på at vi har kunnskapen som sikrer et godt sluttresultat for kunden.

Rune Flåten, daglig leder
De ansatte brukes jevnlig som rådgiver av flislegger og entreprenører. På bildet: Geir Åge Simonsen, tømrer/montør med svennebrev.

I dag brukes Narvik Steinsenter jevnlig som rådgiver for både flisleggere og entreprenører, og selskapet leverer sine tjenester til et stadig økende antall prosjekter i hele Nord-Norge.

Blant annet har Narvik Steinsenter nylig levert fliser til nytt basseng i Tana i Finnmark og på Liland i Nordland, kjøpesenteret Amfi Kanebogen i Harstad, Quality og Thon Hotels i Harstad, Scandic Hotels Sortland, samt nye Thon Hotels i Svolvær.

Til stede i hele landsdelen

I tillegg til basen i Narvik har Narvik Steinsenter butikk og lager i Harstad og Bodø, hvor de også selger flis og ovn.

Butikksjef Alexander Sonnex ved butikken i Harstad.
Narvik Steinsenter har etablert showroom hos Byggtorget Leknes.
Butikken i Bodø med Kristian Edvartsen, Rikke Sande, Inger Evita Hafjeld og Tor-Erik Holst Andersen.

Siste tilskudd er et samarbeid med Byggtorget Leknes. Samarbeidet ble en realitet etter en henvendelse fra Byggtorget på Leknes, og et lokalt ønske om å få på plass en kvalitetsleverandør i Lofoten.

– Lofoten har manglet et skikkelig utsalg av fliser, så vi var glade for tilliten og at vi ble valgt som leverandør når Byggtorget Interiørforum skulle åpne ny butikk og showroom på Leknes.

Rune Flåten
Rune Flåten og Narvik Steinsenter har kunder i store deler av Nord-Norge, fra Mo i Rana til Kirkenes.

Til sammen har Narvik Steinsenter et nedslagsfelt fra Mo i Rana i sør til Kirkenes i nord med alle våre produkter: fliser, ovner og stein, avslutter daglig leder, Rune Flåten.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonsørinnhold Narvik Steinsenter AS


Kvalitet i alle ledd. Som medlem i kjedene Varmefag og FagFlis kan vi tilby det beste av det beste når det kommer til produkt og kvalitet.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.