NORDLAND | Annonseinnhold

Slik varmer du opp boligen effektivt

Med over 200 installerte varmepumper bare i fjor er det hektiske dager for Narvik Varmepumper Ofoten. Den sertifiserte forhandleren har spesialisert seg på å hjelpe boligkunder med å varme opp boligen mest mulig effektivt.

Idet jeg parkerer utenfor kontorene til Narvik Varmepumper Ofoten viser temperaturmåleren i bilen 10 stivfrosne minusgrader. Jeg tenker at det må være en ypperlig dag å slå av en prat med mennesker som lever av kulda.

Narvik Varmepumper Ofoten er offisiell klimaforhandler for Fujitsu varmepumper.

Telefonen går varm i kulda

Sjefens sjøl, Jan Inge Morkemo, har nok med å besvare alle telefonene, mens medarbeider Marius Thomassen jobber på spreng med å planlegge neste ukes monteringer. Det er liten tvil om at det er høysesong i varmepumpebransjen.

Gjengen hos Narvik Varmepumper Ofoten AS har hektiske dager, men med stor arbeidskapasitet og varer på lager står de klare for å hjelpe ennu flere med å varme opp boligen mest mulig effektivt.

For nordisk klima

Inne i lokalene domineres veggene av informasjonsplakater for Fujitsu Extreme.

Dette er stilrene, kompakte og plasseringsvennlige varmepumper konstruert for å fungere optimalt under nordiske vinterforhold.

Jan Inge Morkemo
Stilrene, kompakte og plasseringsvennlige varmepumper konstruert for å fungere optimalt under nordiske vinterforhold.

På veggene henger utstillingsmodeller fra Fujitsu Extreme og Mitsubishi. I tillegg selger Narvik Varmpumper Ofoten også varmepumper fra merkene Daikin og Panasonic.

Sertifisering gir trygghet

Å være et sertifisert firma og ha sertifiserte montører er viktig og gir trygghet for kunden, forteller Jan Inge.

Det innebærer at vi er kurset og kvalifisert for å montere og ha service på de varmepumpene vi forhandler.

Jan Inge Morkemo, Narvik Varmepumper Ofoten
Marius Thomassen, daglig leder Jan Inge Morkemo, og Ivar Simonsen hos Narvik Varmepumper Ofoten AS.

Jan Inge Morkemo har gjort det til bedriftens mantra at de skal være svært raske til å snu seg om de får inn bestilling på montering eller serving av pumper.

Vi har lagt stor vekt på å lagerføre de ulike modellene slik at når folk har bestemt seg kan de få levert varmepumpene så hurtig som mulig. 

Jan Inge Morkemo, Narvik Varmepumper Ofoten

Vektlegger god rådgivning

Noe av det viktigste de gjør hos Narvik Varmepumper Ofoten er befaring og rådgivning i forkant av et salg.

Montør Marius Thomassen drar ofte ut til kunden for å komme med tips og veiledning rundt kjøp av varmepumpe.

I forkant legger vi vekt på å komme med tips og veiledning om pumpestørrelse, type og ikke minst plassering. Dette er elementer som alle er viktige i forhold til hvor effektivt varmekilden varmer opp boligen, og til syvende og sist hvor fornøyd kundene blir.

Jan Inge Morkemo, Narvik Varmepumper Ofoten

Mange fordeler med varmepumpe

Stadig flere får øynene opp for varmepumper og hvilke fordeler en slik investering bidrar til både miljøet og for norske hjem. 

Godt humør og høy kompetanse er det rikelig av hos Narvik Varmepumper Ofoten.

De er miljøvennlige, gir bedre inneklima, reduserer strømforbruket og øker komforten i hjemmet.

Jan Inge Morkemo, Narvik Varmepumper Ofoten

Den økonomiske gevinsten er fremdeles også et viktig argument for å installere varmepumpe. En gevinst som bare blir bedre og bedre med økt kvalitet og klimatilpasning på produktene som lages, forteller Jan Inge.

Jan Inge Morkemo hos Narvik Varmepumper Ofoten ønsker deg velkommen til en uforpliktende prat om hvordan du kan varme opp boligen din mest mulig effektivt.

I dag finnes det varmepumper i over en million boliger i Norge. Det gjør varmepumpa til det mest solgte alternativet for miljøvennlig oppvarming.

Vi ønsker å dele, og bidra med kunnskap og kompetanse rundt varmepumper, og hvordan våre kunder kan varme opp boligen mest mulig effektivt. Vi føler oss heldige som kan leve av å spre varme, avslutter Jan Inge hos Narvik Varmepumper Ofoten.

Denne saken er produsert av Næring i Nord i tett samarbeid med, og på oppdrag av omtalt aktør i saken. Næring i Nord er en kommersiell aktør som profilerer og markedsfører nordnorske bedrifter. Ønsker dere å bli profilert på Nordfra.no, eller har noen spørsmål? Ta kontakt på telefon 977 89 477, post@nin.no eller les mer her!
Annonseinnhold | Narvik Varmepumper Ofoten AS

Narvik Varmepumper Ofoten AS er forhandler av kjente merker som Panasonic, Mitsubishi og Fujitsu Extreme. Vi utfører montering, service og vedlikehold av varmepumper. Ta kontakt for uforpliktende tilbud og gratis befaring.

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.