FOR BEDRIFTER

Vi skaper, skriver, fotograferer og produserer innhold om din bedrift.

Under ser du et utvalg av tjenester vi tilbyr bedrifter i Nord-Norge

Redaksjonell profilering

Redaksjonell profilering

Redaksjonell profilering er en effektiv måte å nå ut til mange mennesker i bedriftens nedslagfelt. Ved hjelp av profesjonelle bilder og tekst, produserer vi en innholdsrik og spennende artikkel om din bedrift. Artikkelen er svært godt egnet til spredning på nett og sosiale medier.

Pris fra kr 14.900,-

(inkluderer tekst, foto og publisering i magasinet Nordfra.no)

Prosjekt profilering

Prosjekt profilering

La oss profilere bedriftens nyeste prosjekt.  Ved hjelp av profesjonelle bilder og tekst, produserer vi en innholdsrik og spennende artikkel om din bedrift. Artikkelen er svært godt egnet til spredning på nett og sosiale medier.

Kontakt oss om ditt prosjekt

Design av nettside

Design av nettside

Vi designer en profesjonell nettside til din bedrift optimalisert for pc, nettbrett og mobil. Alt innhold blir skreddersydd etter bedriftens behov.

Fra kr 25.000,-

Drone- /reklamefilm

Drone- /reklamefilm

Skap et slagkraftig budskap med hjelp av profesjonelle droneopptak. Vi tilbyr produksjon av reklamefilmer og infofilmer både med og uten bruk av droner.

Pris på forespørsel

Fototjenester

Fototjenester

Vi tilbyr alle typer fototjenester for våre kunder, inkludert bilder av ansatte, situasjonsbilder eller bilder til bruk i artikler, profilering og markedsføring.

Pris på forespørsel

Logodesign

Logodesign

La oss hjelpe bedriften med å få på plass en profesjonell og unik profil til ditt firma. Inkludert i pakken vil du få tips til profilering og fargeprofil til ditt firma.

Fra kr 9.000,-

Les og del innhold om mat, natur, folk og næringsliv i Nord-Norge.

Nordfra.no benytter informasjonskapsler (cookies) for å kontinuerlig forbedre brukeropplevelsen. Vi samler ikke inn, deler, eller lagrer sensitiv informasjon om lesere av magasinet. LUKK Kontakt oss